Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak telefonon lehet prostituáltakkal kapcsolatba lépni?
Első válaszoló ez elég undorító volt:
"1000 és egy formája van a k.rvázásnak de azér én maradnék a sima csajozásnál talán olcsobban ki is jövök"
Olyan mintha a nők ingyen k*urvák lennének. Ti generáljátok a nőkbe ezt a ku*rvaságot.
Már megértem azokat a nőket, akik a pasikban csak a pénzt látják...mit lássanak egy ilyenben?!
tegnap 18:10
Egy rendes barátnő tízszer többe van mint egy prosti!!! :D
Amúgy meg, nem képzeled, hogy a prostik majd neked fognak leveleket írogatni??!!! :D
A beszéd sokkal gyorsabb. Vagy tán félsz beszélni velük? Akkor hogy fogsz hozzáérni? :)
Te félted a számodat bakker! Gondolj bele hogy őket mennyi perverz barom és egyéb zaklató hívogatja! Ha szám nélkül veszik fel akkor mégcsak feljelentést se tudnak tenni.
Itt a válaszod. Legközelebb jobban fogalmazd meg a kérdést! :D
"Gondolj bele hogy őket mennyi perverz barom és egyéb zaklató hívogatja!"
Én valahogy nem sajnálom őket...
tegnap 16:53
Lehetnél nyitottabb is! Az előítélet szép dolog, de nem tudhatod hogy nincs-e rákényszerítve szegény lány. Akár a sors, akár egy piti bűnöző, vagy egy agresszív férj által.
Könnyű leírni embereket, úgy hogy nem ismerjük a körülményeket.
Sokan úgy gondolják hogy inkább haljon éhen a gyerekével együtt, minthogy ilyent tegyen, de aki ezt mondja az könnyen dirigál otthonról a fűtött lakásából egy jó ebéd után.
Ilyen esetekre kell a tolerancia, nem a buz inapi felvonulásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!