Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajoknak minden túl sok?
Ha már egy kicsit is izmos vagy, egyből azzal jönnek, hogy túl sok.
Mi ez már?:D
Meleg gyúrós?:/
Ne hozz szégyent a sportra.
Huzz el!:/
Nagyon vicces, kérdező. Ha nem tudnám, hogy poénkodsz, akkor azt írnám, hogy ilyen hozzászólással ne hozz szégyent az EMBERISÉGRE. De tudom, hogy csak hülyülsz.
Amúgy próbáltam tök komoly dolgokat felvetni a nőkkel és a férfiak megjelenésével, belső dolgokkal kapcsolatban. No reáksőn :D
Pedig tényleg kitettem magamért.
A 90kilo nem jelenti azt hogy valaki izmos, es nem is ezt akartam mondani. Hanem azt hogy aki ilyen pipogya vezna gyerek azt sokan nem tartjak "igazi" ferfinak, es nem erzik magukat nonek mellette, nem erzik magukat biztonsagban.
De ez forditva is nagyon igaz, en pl soha nem nyulnek hozza egy 90kilos nohoz, ha a legtunemenyesebb no a vilagon akkor se, mert szamomra gusztustalan.
Azért 45%-os, mert semmi értelme ezen agyalni. Mindigis voltak olyan csajok akik a pénzre mennek, olyanok akik az izmosat szwretik,vagy a véznát, vagy a mackósat, akik a rosszfiúkat, vagy a jó fiúkat, akiknek a belső számít, akiknek csak a külső és még sorolhatnám.
Előbb utóbb minden zsák megtalálja a foltját.
Senki nem kérte a véleményedet.
Senki nem kérdezte, hogy neked ki jön be.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!