Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok! Ti hogy nyugtázzátok magatokat, ha a másik félnek nem kellessz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem adom fel.
2010. febr. 25. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
ha nem kellek akkor miért kell ráerőltetni magad a másikra?
2010. febr. 25. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Ó, nem biztos, hogy nem kellesz. :) Lehet, hogy kellesz neki, csak még ő nem tud róla. Küzdeni kell (persze nem úgy, hogy megalázod magad előtte), aztán hátha sikerül. Tudod, ha kivágnak az ajtón, vissza kell mászni az ablakon... ;)
2010. febr. 25. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok. Egy darabig még kűzdöttem, aztán a tegnapi beszélgetésünk után feladtam, mert már a lelkem is kezdte megérteni, hogy ebből már nem lesz semmi.

Addig örülj, amíg nem ismered igazán a másik felet, mert hiába szerettél bele, egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó is. Inkább ismerkedj mással, aztán, ha neki kellesz, akkor ő máris jobb, mint a mostani kiszemelt.

2010. febr. 25. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó: néha öld meg a lelked, és add át magad a "vak hitnek", mert néha jól jön. Hány hónapja küzdesz? Én kb. 7 hónapja...
2010. febr. 25. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kűzdöttem sokat, mert beláttam, hogy esélytelen a dolog. Valaha szeretett a lány is, együtt voltunk évekig, és tudom, hogy ha azt mondja, hogy nem tudna újra belém szeretni, akkor vagy tényleg így van, vagy pedig nem akar. Előbbin nem segít, ha loholok utána, utóbbinál meg csak megutál...
2010. febr. 25. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

én szerelmes voltam egy fiúba, aztán megutáltam mert egy gyökér.. de furcsa mert ha rámnéz vagy rámmosolyog el szoktam pirulni. :D

de a külső nem minden..

am meg én nyugtázni szoktam magamban.

2010. febr. 25. 19:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Én kb szeptembertől szenvedek...nagyon rossz a helyzet,mert más tetszik neki,és érte harcolni is akar,úgyh nekem még annyi esélyem sincs mint nektek...:(
2010. febr. 26. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!