Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal, hogy a nőknek a férfiak a felső 10-20%-a jön be, miért nem értik meg, hogy nem mindenkinek jön be ugyanaz?
valahogy mégis az van, hogy valaki egymás után szedi fel a nőket onnan, valakinek (a legtöbbünknek) 100 levélből 99-re érkezik egyáltalán válasz: nem
oké, még egy példa: 160 cm, pár évig McDonaldson élő lány, egyetlen jó tulajdonsága, hogy jó nagy melle nőtt (genetika, a testvéréé is az). Ő 180 centire felvitte a mércét? Magas? Dehogyis, alacsonyabb pasi hülyén nézne ki mellette. Konklúzió? Lefogyni ÁÁÁÁ DEHOGY, inkább fogadjanak el igy...
"valahogy mégis az van, hogy valaki egymás után szedi fel a nőket onnan, valakinek (a legtöbbünknek) 100 levélből 99-re érkezik egyáltalán válasz: nem"
Ismerek olyanokat, akik fotó nélkül szednek fel rendszeresen nőket online.
Egyébként az is megesett már, hogy a való életben valamilyen kisebb sikerem volt a nőknél, és közvetlenül utána online is egyből többen elkezdtek érdeklődni utánam és tetszikeltek (úgy, hogy a profilomon semmit sem változtattam - előtte nem kaptam semmiféle jelölést). Mintha online "átment" volna a kisugárzásom vagy ilyesmi. Persze lehet, baromság. :D
Kérdező, ne húzd fel magad. Ezek a srácok kamasz szinten megrekedtek. Menő, izom, pénz - ezek a fogalmak a tizenévesek gondolkdását uralják ismerkedés témakörében.
Ha szét mernének nézni az utcán, látnák, hogy az elméletükben kb annyi igazság van mint a macisajtban brummogás. Ilyen alapon aki pl egyszerű munkás annak nem lehetne barátnője, és nem tudom ki mikor nézett utoljára újságot, de az ott házasodó párok képei se a szépségideál mindenkori megfelelői (Just a hint).
Az itt siránkozók nagyrésze túl egoista ahhoz, hogy saját magán kívül mást is lásson, ilyen emberektől ne várj türelmet, megértést vagy önbírálatot. Törvényszerű, hogy bűnbakot keresnek nem bírná el a pici lelkük ha az ő hibájuk lenne a párkeresés kudarca.
És itt persze minden magányos pasi főnyeremény meg kedves aranyos aki megbecsülné ha lenne barátnője...
Általánosítanak ezerrel, hogy minden nő ilyen meg olyan és meg vannak sértődve ha valakinek igényei vannak, de nekik csinos barátnő kell. Hogy az élet más területén mit várnak el ilyen durva kettős mércével azt nem tudom, de nem is akarom tudni.
Most őszintén kérdező, ilyen emberektől várnál józan észt és belátást?
Épp most volt egy ilyen kérdés itt a gyakorin, a bevezetőben elég jól le van írva, hogy miért is van ez így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!