Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon elítélendő? 18/L
pár hónapja lett vége egy fél éves kapcsolatomnak, a nemi életünk szörnyű volt.. valahogy nem volt meg az összhang.
Most találkoztam egy sráccal aki nagyon vonzó, de tudom hogy nem akar komolyat mégis nagyon szeretnék vele lefeküdni... Ami visszatart az csak az hogy nagyon elítélendő amit teszek
Egyáltalán nem az!
Tedd ami neked jó, ne foglalkozz mások véleményével!!
Érthető hogy egy rossz kapcsolat után vágysz erre!
"Ami visszatart az csak az hogy nagyon elítélendő amit teszek" Ha a lelkiismereted így látja akkor ne tedd, hogy utánna bűntudatot érezz, ennyit nem ér.
Ha meg megteszed legalább olyat válassz aki nem fogja visszamondani másnak hogy "jéé a ... elég könnyű eset volt" biztos nem esne jól...
Én 20 vagyok, lány, és nem itéllek el ezért. Ha neked igy esne jól, ki tart vissza? :D
P**ába az elvekkel ! :))
miért lenne elítélendő? nekem voltak alkalmi kapcsolataim, egyéjszakásom és szexkalandjaim is. nem tartom elítélendőnek, hogy élvezd az életet, a szexet, és lefeküdj azzal, akivel szeretnél.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!