Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexuálish? =D Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálish? =D Melyik a leghelyesebb? Indokold is! ;]

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link] (ne azt nézd, kicsoda! a külsejét! =]]

2010. febr. 25. 15:16
1 2 3 4 5
 21/50 Bruton ***** válasza:
Nekem egyik sem jön be,mert nem vagyok leszbikus
2010. febr. 25. 17:37
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Heath :)..kár érte...
2010. febr. 25. 17:43
 23/50 anonim ***** válasza:
Heath. A többinek borzasztó feje van. És nem azért, mert emók. Totál leszarom, hogy valaki az. Ha jó pasi, akkor úgy is jó pasi. De ezek nem azok sajna.
2010. febr. 25. 18:38
 24/50 anonim ***** válasza:
Jól állna a fejükben egy pár sörét...Sz@r b*zik.
2010. febr. 26. 10:00
 25/50 anonim ***** válasza:

Heath Ledger magasan az egyik legjóképűbb és legjobb vágású férfi! Mellesleg sikeres, gazdag és sajnos halott is szegény. A Joker karakteréért pedig külön tisztelet illeti!

A többi ízlésficamos bohóc, meg úgy akar kitűnni, hogy hülyén néznek ki, és ettől már képzelik valakiknek magukat. A másodiknak ráadásul még nagyon buta arca is van.

Igazi férfiakat keress, ne gizda lelki sérülteket!

2010. febr. 26. 21:42
 26/50 anonim ***** válasza:
0%
Most attól eltekintve, hogy egyik fent látható emo srác sem néz ki jól, elég durva, hogy egyesek milyen beszűkültek, és milyen ótvar sztereotípiákkal van tele, amikor ugyanolyan divatirányzat, mint az összes többi. Durva, hogy ezt valaki nem bírja felfogni.
2010. febr. 26. 23:59
 27/50 anonim ***** válasza:

tegnap 23:59

Ez nem divat, hanem a belső hiányuk pótlására tett kísérlet! Kérdezz meg egy pszichológust!

2010. febr. 27. 00:04
 28/50 anonim válasza:
Az első három lány vagy fiú???? Gusztustalanok.....:D
2010. márc. 7. 19:44
 29/50 anonim ***** válasza:

Egyikh shem, merth nekemh nemh tetszenekh azh emosh fiúkh. Ha muszáj lenne választani, akk Heath, de nekem ő sem jön be. Az első 3-ba meg annyi férfiasság sem szorult, mint egy mezei pocokba, és mivel nekem nem tetszenek az olyan fiúk, akiket első ránézésre lánynak néznék, az első 3 egyáltalán nem tetszik. EGY PASI LEGYEN FÉRFIAS!!!

18/L

2010. márc. 7. 19:48
 30/50 capslock ***** válasza:
Sztem Alex a leghelyesebb...az első :-)
2010. márc. 7. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!