Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mikortól kezd számotokra egy csaj (barátnő) unalmas lenni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:59
1/6 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat akkor elviekben ilyennek nem szabadna történnie! Én 2éve vagyok a barátnömmel, és sokat is vagyunk együtt de még nem vetten észre sohasem magamon hogy unatkoznék mikor vele vagyok :) 24/F
2/6 anonim válasza:
hát.. szreintem ilyen nincs.. ha a csaj teljesen ráakaszkodik a barátjára és minden idelyét felemészti és közben önző módon magára gondol csak akk meg lehet unni egy lányt de ha nem igy van akkor nem..
Bár ez mindig emberfüggő!!
4/6 anonim válasza:
ha mán nem büdös egy kicsit a pics.a :D:D
6/6 anonim válasza:
Én eddig minden lányt hamar meguntam.Nem tudom miért,de egyszerűen nem tudom mit lehet kezdeni az egész párkapcsolat dologgal,hogy húdejó elmegyünk ide meg oda.Nekem erre nem fűlik a fogam,én inkább az a fajta vagyok,aki elüldögél a kocsmában a sörével meg néha a haverokkal.19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!