Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg a párotokat? Mennyi ideje vagytok
együtt?
Egy chatelős oldalon :) elején egyikünk se vette a másikat komolyan, de aztán 3 hónap találkozgatás után rájöttünk, h jobb együtt mint külön :)
2015. máj. 19. 08:52
12/22 anonim válasza:
Twoon, egy éve.
2015. máj. 19. 09:16
13/22 anonim válasza:
Egy sörözőbe,8 éve! 2 éve a férjem! :)
2015. máj. 19. 11:00
14/22 anonim válasza:
Ezen az oldalon ismertem meg és 6 hónapja vagyunk együtt.
2015. máj. 19. 11:15
15/22 anonim válasza:
Amiről nem tudsz, abba ne szólj bele..köszönöm..
2015. máj. 19. 11:39
16/22 anonim válasza:
Szóval tènyleg a többsèg egy gèp mögött csücsülve ismerkedik...
Gólyatàborban 15ève
2015. máj. 19. 12:09
17/22 anonim válasza:
16# meglepett volna, ha 15 éve lett volna lehetőséged gép előtt ismerkedni . éppen ezért nem is fogod megérteni, de tényleg jó dolog neten ismerkedni, mivel így olyanokkal is kapcsolatba kerülhetsz, akikkel a való életben sose hozna össze a sors, mivel nincsenek közös barátaitok, nem egy helyen éltek stb...
a kérdésre visszatérve én facebookon ismertem meg a barátomat 1,5 éve. természetesen nem ott éljük a kapcsolatunkat. 1 hétig beszélgettünk ott, majd találkoztunk. onnantól kezdve még kb 2-3 hétre rá összejöttünk. most szeretnénk összeköltözni, nagyon jól megvagyunk.
19l 19f
2015. máj. 19. 14:37
18/22 anonim válasza:
Egy nagy, nagy buszmegállóban. Én bejelöltem facen, és azóta nem szabadultam meg tőle. Mármint összejöttünk, szakítottunk, összejöttünk, megint szakítottunk. De most már végleg vége. És most egyedül vagyok. :(
2015. máj. 19. 15:04
19/22 anonim válasza:
Hu, ennyi gyk kapcsolat van??? Ez szamomra azert meglepo, mert en nem ismerkedni jarok ide, viszont sokszor irnak privatot ferfiak, tehat kezdemenyezes van a reszukrol, de mind olyan bunko, hogy ha akarnek, akkor se tudnek itt ismerkedni. Most ezzel nem leszolni akarok senkit, de nekem olyan privatok jonnek, hogy "szivesen kinyalnalak" es hasonlok... Es ezek a semmibol, mert olyan kategoriakban es olyan provokativan sose fogalmazok, hogy arra igy kellene reflektalni. Persze, nem kerdojelezem meg, hogy vannak normalis pasik is itt, de engem nem azok talalnak meg. Nem banom, mert tenyleg nem all szandekomban itt ismerkedni, mint irtam is, 12 eve van parom, csak fura nekem, hogy itt ilyen sokan osszejonnek. Minden esetre gratulalok a gyk paroknak :) ... Meg a tobbieknek is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!