Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti félreértitek ha egy nő érdeklődik felőletek?
Figyelt kérdés
Néha rátok ir egy sms-t, érdeklődik, hogy vagytok, keresi a társaságotokat, szivesen beszél veletek stb? Mindenféle flörttől mentesen. Ti is keresitek őt.2015. máj. 18. 12:36
3/11 A kérdező kommentje:
És ha mindig ti nyittok a nő felé, ő nem, de pozitivan veszi a barátkozást, és egyszer csak rátok dob egy egyszerű hogy vagy SMS-t, azt hogy vennétek?
2015. máj. 18. 12:45
4/11 anonim válasza:
Nem barátkozok nőkkel. Mert nincs mit félreérteni. Ha érdekel egy nő, akkor nőként érdekel.
5/11 A kérdező kommentje:
Én hiszek a férfi-nő barátságokban, de látom nem mindenki van igy vele.
2015. máj. 18. 12:59
6/11 anonim válasza:
Akkor is. Ha egy nő bármilyen érdeklődést mutat irántam, egyből arra gondolok, hogy szeretne tőlem valamit.
7/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire keresed. Ha te sokkal többet teszel bele, mint ő az felhívás a keringőre. vegyél vissza
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, kérlek olvasd el a 2. kommentáromat.
2015. máj. 18. 13:50
9/11 anonim válasza:
Ez esetben semmi különös, szimplán haverkodsz. Bár attól is függ milyen üzeneteket ír, hogyan stb. Lehet ő akar valamit, de te nem.
10/11 anonim válasza:
Én biztos arra gondolnék, hogy akar valamit a csaj. Nem hiszek abban, hogy férfi és nő között pusztán baráti kapcsolat lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!