Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sprema hófehér vagy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sprema hófehér vagy ilyen kicsit átlátszó meg ilyen törtfehér színű?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
hol ilyen hol olyan...
2010. febr. 24. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem már volt fekete is, de akkor a vesémmel voltak gondok
2010. febr. 24. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ, mikor ürült utoljára. Ha nemrég, akkor viszonylag "zselésebb" állagú, nem olyan folyós, és sztem fehérebb is, ha rég, akkor jön, és vizenyősebb, és világosabb is, áttetszőbb.
2010. febr. 24. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
lehet állítani az árnyalaton. A pö.csöd tövében van a gomb. Az átlátszótól a mészfehérig minden van.
2010. febr. 24. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
22:04 rózsaszined nincs?
2010. febr. 24. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Bubu, égszínkék!
2010. febr. 25. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Sperma: Szürkés-fehér, foltokban áttetsző.
2010. febr. 25. 18:11
 8/8 anonim válasza:
nekem amikor úgymond sok jön ki akkor fehér amikor kevesebb akkor átlátszó meg amikor sokáig nem verem akkor sokkal fehérebb lesz :D én ezt tapasztaltam
2010. febr. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!