Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban olyan sok rongy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban olyan sok rongy nő mászkál az utcákon, mint ahogy azt állítják?

Figyelt kérdés
Különös módon én sosem futottam még bele egybe sem, más miért találja meg ezeket könnyen?
2015. máj. 16. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Ki akar egy hímringyóval lefeküdni? Egy önbizalomhiányos góccal, akinek minél több csajt meg kellett dugnia, hogy menőnek érezze magát?
2015. máj. 16. 17:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mai nő? 15 évesek? 45 évesek? Kövérek? Csúnyák?

Vagy csak a diszkóba járós csajszikákra gondoltok, amikor nőkről beszéltek?

2015. máj. 16. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

1.Talán meg kellene becsülni a rendes, hűséges nőket! Csak az a baj, hogy ezerből egy férfi értékeli.Persze részükről nem számít rongy viselkedésnek, ha fűvel-fával megcsalják a nőt.

2.Úgy tűnik, a legtöbb férfi furcsa módon jobban megbecsüli és jobban ragaszkodik a rongy nőhöz, aki minden bokorban megkapható, úgy látszik, az izgalmasabb...

Akkor mi a probléma??

2015. máj. 16. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, egy baj van ezzel: az a néhány rendes, hűséges nő már mind rég foglalt.
2015. máj. 16. 18:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Sose kerestem a ribiket,mindenkinél más a normális.Én megbecsülöm a hűséges embereket,nem csak az ilyen nőket.Csak ritkák azok akik szabadok.De mivel a ku.vázást elítélik és mivel sokan dobáloznak a tapasztalattal hogy jó ha minnél több van,akkor az ember fia kénytelen az alkalmikba belemenni.Persze akad kivétel,na ők az úgy nevezett "lúzerek" csak mert normális párkapcsolatot akarnak,de nem találnak párt.Ez legtöbbször nem a saját hibája.
2015. máj. 16. 18:16
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
"Kénytelen az ember az alkalmiba belemenni" Nahát, ilyen hivatkozást sem hallottam még! :d Általában az evolúcióval szoktak takarózni, meg azzal, hogy csak tapasztalatot gyűjtenek, meg hogy szükségük van rá.Na de hogy kénytelen...Lényeg, hogy a férfiak mindent megtudnak magyarázni, igaz?
2015. máj. 16. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert a nők nem,mi?! ;)
2015. máj. 16. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
A tapasztalat olyan szép, száraz szó, de a valóságban senki nem akar egy aszott, nemi betegségtől csöpögő faß egyik oldalán sem állni.
2015. máj. 16. 21:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Hűséges típus vagyok, de szeretem a szexet. Ezzel mi a gond? Eddig még egyik komolyabb barátom se panaszkodott..

Mind elfogadta, hogy nem az első, második, harmadik helyen álltak.

Persze nem úgy kell elképzelni, hogy végigment rajtam a fél város, de volt néhány egyéjszakás kapcsolatom, illetve szexkapcsolatom.

Az az igazság, hogy akikkel sokat vagyok együtt (ismerősök, munkatársak) és sokat beszélgetünk, azok tudják milyen vagyok. Soha nem kötöttem az orrukra, hogy mi merre mennyi, de ezt már biztosan ők is leszűrték, hogy volt ilyen olyan kapcsolatom. Akár abból is, hogy nem szörnyülködtem, mikor meséltek a vadászatukra, én meg reagáltam és még építő kritikám is volt hozzá.

Eddig egyiket sem zavarta ez, sőt..úgy látom inkább felspanolja őket a dolog és nem azért, hogy ők is beálljanak a sorba egy estére.

Úgy vannak vele, hogy az én dolgom, én múltam, elég ha hűséges vagyok. Ez utóbbit pedig szintén látják. Legalább van tapasztalatom.

2015. máj. 16. 23:47
 20/20 anonim ***** válasza:
2esnél, 11-esnél és 13-asnál van a pont, remek a válaszotok :)
2015. máj. 17. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!