Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban olyan sok rongy nő mászkál az utcákon, mint ahogy azt állítják?
Mi az, hogy mai nő? 15 évesek? 45 évesek? Kövérek? Csúnyák?
Vagy csak a diszkóba járós csajszikákra gondoltok, amikor nőkről beszéltek?
1.Talán meg kellene becsülni a rendes, hűséges nőket! Csak az a baj, hogy ezerből egy férfi értékeli.Persze részükről nem számít rongy viselkedésnek, ha fűvel-fával megcsalják a nőt.
2.Úgy tűnik, a legtöbb férfi furcsa módon jobban megbecsüli és jobban ragaszkodik a rongy nőhöz, aki minden bokorban megkapható, úgy látszik, az izgalmasabb...
Akkor mi a probléma??
Hűséges típus vagyok, de szeretem a szexet. Ezzel mi a gond? Eddig még egyik komolyabb barátom se panaszkodott..
Mind elfogadta, hogy nem az első, második, harmadik helyen álltak.
Persze nem úgy kell elképzelni, hogy végigment rajtam a fél város, de volt néhány egyéjszakás kapcsolatom, illetve szexkapcsolatom.
Az az igazság, hogy akikkel sokat vagyok együtt (ismerősök, munkatársak) és sokat beszélgetünk, azok tudják milyen vagyok. Soha nem kötöttem az orrukra, hogy mi merre mennyi, de ezt már biztosan ők is leszűrték, hogy volt ilyen olyan kapcsolatom. Akár abból is, hogy nem szörnyülködtem, mikor meséltek a vadászatukra, én meg reagáltam és még építő kritikám is volt hozzá.
Eddig egyiket sem zavarta ez, sőt..úgy látom inkább felspanolja őket a dolog és nem azért, hogy ők is beálljanak a sorba egy estére.
Úgy vannak vele, hogy az én dolgom, én múltam, elég ha hűséges vagyok. Ez utóbbit pedig szintén látják. Legalább van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!