Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van csak olyan érzésem, hogy azt érzem (lent)?
Szinte bármit odaadnék akár egy ha csak egy rövid ideig is de azért, hogy szeretve legyek, és megölelhessem azt aki nekem is fontos ? Ezért minden pénzem, mindenem amim van minden tudásom odaadnám, akár még az életemet is, ha csak 1 órára azt érezhetném, hogy boldog vagyok, engem is szeret valaki és van kiért élni.
F
Gondolom ez gáz.
Szia.Nem gáz.
Látom,érdemes itt figyelgetni,mert vannak még ilyen emberek,mint te,akik tényleg őszinték,és leírják érzéseiket.
Kívánom neked tiszta szívemből,találd meg a boldogságodat ne csak egy órára!---)))
Ismerős az érzés, mégis azt mondom, hogy gáz. Nem ismerem a helyzeted, de ha mondjuk plátói szerelemről van szó, akkor tegyél érte valamit, hogy tényleg szomorkodhass. Ha az a gond, hogy nem bír az, akit te igen, akkor ez van, tovább kell lépni és olyanokkal lenni, akikkel jól érzed magad.
Felesleges abba kapaszkodni tíz körömmel, amire nincs esély, akit nem érdekelsz és ezzel magadat felemészteni. Helyette fejben tisztítsd meg magad és azok felé nyiss, akikkel megvan a közös hullámhossz, legalább őket is jobban becsülni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!