Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális vagyok, hogy ezt csináltam egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Folyton letiltott, így 10 kamuprofilról bejelöltem....
2015. máj. 14. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő, nem, kőkemény creepy stalker vagy. Remélem feljelent vagy rád küldi valami nagydarab ismerősét, hogy leállítson :D
2015. máj. 14. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem!

Ha letiltott, akkor nyilván megvan az oka.

2015. máj. 14. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
pfff...nem. nem vagy normális.
2015. máj. 14. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Lesz mit letiltania, adtál neki munkát.

2015. máj. 14. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Viszont én ismeretlen sose jelölök vissza, ha ő is ilyen, akkor nem fogod ezzel idegesíteni :)
2015. máj. 14. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Thug life
2015. máj. 14. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Ez egy nagyon érdekes kérdés, pszichológia szakos vagyok, és azt kell mondani, hogy mindkét fél érthető. A nyomuló és a zaklatott, ez így nagyon negatív hangzású, de közel sincs így.

Ami elítélendő: valaki olyan valakit jelölget, zaklat, nyomul, aki nem illik bele a képbe, nem illik az egzisztenciájába, vagy bármilyen okból nem passzol a másikhoz, az negatív zaklatás.

Ami nem elítélendő: valaki olyan valakire nyomul, aki beillik a képébe, abszolút egy szinten van vele, hasonlóan szépek, akkor ott valószínű az egész azért történik, mert az egyik ezzel tisztában van, a másik pedig nincs. Ez pedig jó vagy rossz emberismereten alapuló kérdés. Tökéletes házasság jöhetne így létre, ha mondjuk az adott zaklatott lány vagy fiú jó emberismerő lenne, és látná a hasonlóságot, de általában itt ez miatt végleg elbukik a dolog, és egy tökéletes kapcsolat lesz teljesen eltemetve. De ez inkább ritka, általában a nyomulók eltérő szinten mozognak, mint az alany.

2015. máj. 15. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Aha, és ki állapítja meg, hogy kik vannak "egy szinten" és kik nem, Mr. Pszichológus? :D

Azt eldöntetni, hogy ki passzol hozzánk, kit mennyire kéne közel engednünk magunkhoz, hogy jó legyen nekünk, egyetlen egy ember kompetenciája, az pedig mi magunk vagyunk. Ebben a kérdésben senkinek sincs joga szavazni, megvétózni, felülbírálni minket, még elméletben sem. Ha valaki egyszer megkér minket, hogy hagyjuk békén, vagy tartsuk az X lépés távolságot, akkor békén hagyjuk. Ha nem, az zaklatás, az pedig MINDIG rohadtul elítélendő, mert olyat teszünk vele, amihez egyszerűen nincs jogunk: eldöntjük a másik helyett azt, amibe csak neki lehetne beleszólása. Ha szerinted oké zaklatni valakit, mert a megítélésünk szerint tökéletes lehetne vele a kapcsolatunk, ha jobb emberismerő lenne, akkor szerintem beszélgess el erről egy már végzett kollégáddal, ez ugyanis a meggyőződése azoknak is, akiket negatív zaklatóként írsz le.

2015. máj. 15. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Szuper! Figyeld ki, hogy hol lakik es szorj oda minden nap egy viragot. Esetleg kovetheted is vagy hagyj neki uzeneteket. Tok izgi! Imadom a krimiket! N
2015. máj. 15. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!