Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátom, hogy bármit tegyek azért hogy tetsszek neki?
Nem értem. Vannak dolgok amikre egyértelműen azt mondja, hogy tetszenek neki, majd a lelkemre köti, hogy nehogy akarjak olyat.
Pl bejön neki a vörös haj lányokon (nekem olyan semmilyen világosbarna), megörültem, mondtam hogy igazából évek óta szeretnék vöröset, csak eddig lusta voltam, de a kedvéért kipróbálom. Mondta, hogy nehogy befessem.
Múltkor megjegyezte az utcán, hogy az egyik lányon milyen jó ruha van. Nekem is megtetszett, illik az ízlésemhez, elkezdtem keresni hasonlót, nyomatékosan megkért, hogy ne vegyek olyat (hasonló alkatom van mint a lánynak akin láttuk, nem ezzel lenne gond)
Kérdésemre válaszolva mondta, hogy egyik színésznőnek jó alakja van, mondtam hogy hát akkor picit fogynom kéne fenékből, hogy hasonló legyen (kamaszkorom óta nem vagyok teljesen elégedett a combommal és a fenekemmel, de szintén eddig lusta voltam, annyira meg nem gáz), megkért, hogy ne.
Már nagyon zavar, miért nem akarja hogy tegyek bármit is? Nyilván kérdeztem tőle, de nem érti mi a baj, csak kitérő válaszokat ad, meg hogy neki így is tetszem. Ennek nagyon örülök, de mint a példáknál is írtam, olyan irányba nem változnék, amit én nem akarok... Csak olyanba amivel én is jobban érezném magam. Akkor miért nem akarja?
Mert úgy szeret,ahogy vagy.
Közhelyes,de van ilyen.
Mert azt akarja, hogy saját stílusod legyen.
Ennek ellenére az nagyon gáz, hogy meg akarja szabni, hogy milyen ruhát vegyél és milyen legyen a hajszíned. Meg ha így reagál akkor minek mondja, hogy így tetszik neki ez meg az meg úgy tetszik neki...?
Csinálj magaddal amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!