Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony és lapos vagyok. Fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony és lapos vagyok. Fog így valaha valaki nőnek nézni?

Figyelt kérdés
És már nem tini vagyok, hogy ezek változnának még valamennyire...
2015. máj. 12. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
185 vagyok, a legszebb lány akivel valaha jártam 156/45 volt ("tehát alacsony és lapos"). Mosolygott, vidám volt, isteni beszélgetőtárs, és egy pillanatig sem merült fel, hogy ne lenne nő. Nem értelek mi a baj, de biztos nem az, hogy alacsony vagy laposabb alkat vagy.
2015. máj. 13. 07:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Az alakod az egyetlen amit formálni tudsz.... Ha nem egy formás alkattal áldott meg a sors hát akkor csinálj magadnak..... Én is egy vékony anorexiás kis görcs voltam 18 éves koromig majd nekiálltam formálni magamat és elég szép eredményt értem el holitt nagyon de nagyon nehezen jött rám a súly,izom és nagyon sok ideig észre sem lehetett venni , nagyon apránként alakult ki a formám de sikerült.....neked is sikerülne

Kérdésedre is válaszolva igen attól h nem vagy fittneszkirálynő ugyan úgy lehetsz vonzó ,nőies lapos alakkal is alacsonyan

2015. máj. 13. 08:31
 13/13 anonim válasza:
Küldj egy képet amin ruhába vagy
2015. máj. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!