Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek ("szebbik fele") minek a hatására lett ennyire diszkriminatív a saját fajtájával szemben?
Itt most arra gondolok, hogy a csajok jelentős része szívesebben bújik össze egy ilyennel [link] vagy netán egy ilyennel [link] mint egy ismeretlen pasival (ha annak nem átlagon felüli a teste, a feje vagy a pénztárcája, vagy nincsen a csajban alkohol)
hogy alakult ki ez a természetellenes, semmilyen más fajnál nem létező gondolkodásmód?
mikor lett bűn embernek lenni?
Mert felszínesek,kiskirálynő a legtöbb.
A seggük alá van tolva minden egész életükben,ráadásul manapság orrba-szájba válogathatnak a férfiak között is,naponta 100-szor megdicsérik őket.
Elszállnak maguktól teljesen,és a mai nők 90%-a ilyen sajnos...
mekkora baromság ez a kérdés
egyébként egy nyugodt állat látványa nyugtató hatású, ha nagyon kellenek a cikkek a szakdogádba, szólj és előkaparom őket
ugyanígy egy kisállat simogatása is megnyugtat
persze, mert sokkal jobb lenne, ha minden csúnya, ápolatlan, buta szembejövő idegen pasival összebújnánk, tényleg. akkor meg aztán menne a k urvázás, az tuti.
amúgy meg mi fáj neked, ki bántott?
miért kellene bárkinek olyannal összebújni, akivel nem érzi erre a késztetést?
én férfi vagyok, de én is többre tartom az állatokat az emberek 90%-ánál, így tökéletesen megértem azokat a nőket, akik inkább az állataikat szeretik, mint a férfiak 90%-át kitevő semmirevaló parasztokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!