Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves lány, van egy 19 éves fiú, van egy 25 éves fiú. A lány szerintetek melyiket választja?
Figyelt kérdés
melyiket választja, és miért?2010. febr. 24. 01:25
11/22 anonim válasza:
hát ha a 25 éves felnőtt férfinak egy 15 éves gyerek kell, akkor aztán férfi lehet a javából...
12/22 anonim válasza:
Komolyan is gondolod? xD 19 még ok...bár már az is betegség..de hogy 25 éves pasival kavarjon egy kislány. fa**a Szerintem válasszon valami korához illő embert. Igazából a probléma gondolom, hogy a korodbeli fiúk nagyon gyökerek(ilyen korban jogos is) és a lányok meg úgy 16-17 körül fognak gyökeresedni..szóval várd meg amíg kilépsz a gyökérkorszakból aztán utána már kavarj idősebbekkkel .Szíved joga
13/22 anonim válasza:
A 19 évest kéne, de a leírás alapján téged jobban érdekel a 25 éves versenyző. Csak annyit mondanék neked, hogy csak addig fog ennyire kepeszteni, amíg nem jöttök össze. Utána eltűnik a varázs, és vered a fejed a falba...
+1 a 19-es rajtszámra:)
14/22 anonim válasza:
Szerintem itt egy 3. fog bejönni a képbe. Nem úgy néz ki,h bármelyikbe szerelmes lennél...amúgy a szüleid mit szólnának,ha egy 10 évvel idősebb pasassal állítanál haza?
15/22 anonim válasza:
A 19 évest inkább.Igaza volt annak,aki azt írta,hogyha összejössz vele,akkor eltűnik a varázs.A korkülönbség is sok...
Szóval 19 éves.:)
15/L
16/22 anonim válasza:
a 19 évest válaszd! A szövegből nekem ennyi jött le: 19=Jó pasi csak félénk ; 25= nemtúl nagyszám, rá menős és csöpögős...nemazért de mitakarhat szerinted egy 25 éves egy 15 től...ez tökeggyértelmű
17/22 anonim válasza:
szerintem is a 19-évest válaszd mert ahogy hallottam nem zűrös és még közelebb is van hozzád, ha esetleg nem szeret tévedtél akkor mehetsz a 25-éveshez
18/22 anonim válasza:
Senkit sem zavar, hogy 10 évvel idősebb pasiról van szó. Akármennyire érett egy lány, de se a 19 éves, és főleg nem a 25 éves srác illene hozzád...Ez szerintem liliomtiprás...
19/22 anonim válasza:
A 19 nem gaz meg, a 25 igen. Gondolj bele, nyilvan azert bokol ennyire, mert tudja, hogy nincs annyira sok tapasztalatod meg, es csak meg akar donteni. Ezt akarod?
20/22 anonim válasza:
kedves 02-24 12:08
én is mindig az idősebbekre "buktam" mivel a fiuk később érnek (jóval később).. szóval szerintem még a 25-ben sincs semmi gáz (20/l)
kérdező: ezt csak te tudod eldönteni... melyiket szeretd? mármint szerelemmel, nem barátsággal?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!