Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyell a külsőm miatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell a külsőm miatt a lány, akit szeretek. Ezért úgy tesz, mintha nem ismerne, ismerősei előtt. Mivel érdemeltem ezt ki?

Figyelt kérdés
mivel nem vagyok egy szuperfickó (arcberendezésem elég fura), ezért barátnői előtt szégyell a lány, és ez odáig fajult, hogy pl. ismerősei előtt "fel sem ismer", iwiwen nem lehetek az ismerőse meg ilyesmi...
2010. febr. 23. 23:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, hogy bírod ezt ? Szerintem rövid úton tedd lapátra a csajt még ha szereted akkor is, én ezt biztosan nem tűrném. Ennél még az is nagyságrendekkel jobb ha nincs senkid. Amúgy én tuti megaláznám valamivel, legalább annyira amennyire ő aláz meg ezzel téged.
2010. febr. 24. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

08:33 Ez azért gonosz volt!!!

Amúgy én is voltam hasonló szituba (21/L), de azért idáig nem fajult. A lényeg, hogy őt is meg tudom érteni, mert akár szép akár nem, önértékelési problémái vannak, és nem tudja mit akar. A barátnőinek megfelelni? Helyesebb fiúval járni? Veled járni? Téged szeretni? Sok-sok ilyen ellentétes kérdés kavarog a fejében, és mivel össze van zavarodva mindig a legegyszerűbb megoldást keresi, ill. a menekülési útvonalakat.

Lehetőségek:

1. Ha van elég önbizalmad és erős személyiséged, attól függetlenül, hogy a külsőd nem szép, vállald föl, beszéld meg vele nyíltan, próbálj meg jó benyomást tenni a barátnőire, kedveskedj velük/nekik. A barátnődet tanítsd meg a helyes önértékelésre, önismeretre, és tisztáztasd le vele a saját érzelmeit is veled kapcsolatban. Akár időt is hagyj neki.

De ez tényleg csak akkor kivitelezhető, ha NAGYON szereted (ő is téged), és komolyan gondolod.

2. Értékeld magadban, hogy megér-e ez a lány ennyi fájdalmat, és ennyi kárt, amit okoz. Ha nem elég erős az önbizalmad, a személyiséget, akkor komoly károkat okoz NEKED, teljesen leépíti a maradék önbizalmadat.

Ez a lány NEM NEKED VALÓ! Nem éri meg.

2010. febr. 24. 11:26
 13/18 A kérdező kommentje:

11:26

erről a dologról nem lehet vele elbeszélgetni. próbáltam már és mindig elmenekül.

2010. febr. 24. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:
ja, 14 éves.
2010. febr. 24. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14 éves, gondolom az éretlenebb fajtából. Akinek a szerelem abból áll, hogy legyen valaki, akivel villoghat a barátnők előtt. Hidd el, ez közel sem igazi szerelem.
2010. febr. 24. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Állj tovább. Ha én szeretek valakit, nekem ő a legszebb, legokosabb és úgy általában... Ha a barátnőd még azt sem engedi, hogy iwiw-en bejelöld... Könyörgöm iwiwen még azokat is jelölgetik sokan akik a boltban mögöttük állnak..
2010. febr. 24. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Lol, ha egy 14 éves hülye kis kislány, akkor az megmagyaráz mindent :D Nem is érdemes ezekkel kezdeni.
2010. febr. 24. 13:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Gerinctelen és jobbat érdemelsz nála
2015. jan. 1. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!