Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a külsőm miatt a lány, akit szeretek. Ezért úgy tesz, mintha nem ismerne, ismerősei előtt. Mivel érdemeltem ezt ki?
08:33 Ez azért gonosz volt!!!
Amúgy én is voltam hasonló szituba (21/L), de azért idáig nem fajult. A lényeg, hogy őt is meg tudom érteni, mert akár szép akár nem, önértékelési problémái vannak, és nem tudja mit akar. A barátnőinek megfelelni? Helyesebb fiúval járni? Veled járni? Téged szeretni? Sok-sok ilyen ellentétes kérdés kavarog a fejében, és mivel össze van zavarodva mindig a legegyszerűbb megoldást keresi, ill. a menekülési útvonalakat.
Lehetőségek:
1. Ha van elég önbizalmad és erős személyiséged, attól függetlenül, hogy a külsőd nem szép, vállald föl, beszéld meg vele nyíltan, próbálj meg jó benyomást tenni a barátnőire, kedveskedj velük/nekik. A barátnődet tanítsd meg a helyes önértékelésre, önismeretre, és tisztáztasd le vele a saját érzelmeit is veled kapcsolatban. Akár időt is hagyj neki.
De ez tényleg csak akkor kivitelezhető, ha NAGYON szereted (ő is téged), és komolyan gondolod.
2. Értékeld magadban, hogy megér-e ez a lány ennyi fájdalmat, és ennyi kárt, amit okoz. Ha nem elég erős az önbizalmad, a személyiséget, akkor komoly károkat okoz NEKED, teljesen leépíti a maradék önbizalmadat.
Ez a lány NEM NEKED VALÓ! Nem éri meg.
11:26
erről a dologról nem lehet vele elbeszélgetni. próbáltam már és mindig elmenekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!