Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról akit még senki nem bírt leitatni? 19/L
Figyelt kérdés
Pedig próbálkoztak egy páran de nem sikerült.2015. máj. 11. 15:38
31/39 anonim válasza:
Nem akarok genyó lenni, de 12 l víztől is meghal egy ember:D nem hogy alkoholtól
32/39 A kérdező kommentje:
Igen mert délután kezdtük másnap reggelig
2015. máj. 11. 16:22
34/39 A kérdező kommentje:
Pff én bírom ez ennyi.Más dolog hogy pisilni jártam egész éjszaka de megittam
2015. máj. 11. 16:25
35/39 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nem fizetnék neked semmi piát, mert kár beléd :DD
Nekem bezzeg olcsó a buli, 2-3-4 sör és már jól is vagyok.
36/39 anonim válasza:
Akkor én olcsóbb vagyok, mert pia nélkül is jól érzem magam.
Nyertem *.*
37/39 anonim válasza:
hajde asszony a gáton valaki.. aztán a 96%os tisztaszeszt bírod-e:P :DD
38/39 anonim válasza:
Jujj ez nagyon gáz, én nem lennék rá büszke, nem lehetsz túl nőies. Brrr. Mint egy pasi.
39/39 anonim válasza:
Azért, mert olcsóbban is lehet, talán még jobbat is, találni az alkalmi szexre.
Nem nem tudtak, hanem nem értél meg nekik ennyit. Hidd el, ha valaki nagyon akarta volna, akkor leitat rendesen. Azt csak hiszed, hogy "bírod" a piát.
Max 2 italt fizetünk a szexért, ha nem enged a csaj, akkor azt hiszi, hogy őt nem lehet leitatni.
És a fiúk is egyre óvatosabbak, már nem nagyon akarnak piás lánnyal szexelni, mert utána úgy állítja be, hogy "megerőszakolták". Szexmegtagadásért, vagy erőszakvádért, meg nem fizet senki.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!