Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni? Nagyon magam alatt vagyok.
Sziasztok!
Huszas èveim elejèn járó lány vagyok. Van egy 30-as kollégám. Mindketten sok éves kapcsolatot zártunk le nem rég. Mindig nagyon jóban voltunk, de úgy éreztem, hogy amióta nincs párom, más lett velem. Kávét vett nekem, soha nem tette előtte. Hazavitt.
Nem olyan rég elkezdett nèha fb-on írni.
Egy pár napja nagy letörtségében volt. Chaten beszélgettünk, azt mondta teljes káosz van benne, össze van zavarodva. Azóta sokkal többet írunk és beszélgetünk arról h mi a jó egy kapcsolatban stb.
Bízik bennem, elmondta mi volt a szakítás oka. Azt mondta nem akar vele lenni újra meg látni sem akarja.
Pár kollegánk azt hiszi együtt vagyunk. Ez egy kis iroda, mindenki lát mindenkit, azt mondják látszik rajtunk, hogy van valami. A főnökömet leosztotta miattam, mert beszólt és ő megvédett.
Lènyeg;
Azt sem tudom, hogy kedvel e, de annyira beleszerettem. Volt most egy rövid kapcsolatom. Folyton kérdezget róla.
Az a másik baj, hogy elmondása szerint látni nem bírja a csajt. Közben egy közös ismerősnek elmondta h a csaj látogatja őt, jó kapcsolatban maradtak. Közben nekem miért mond mást? Meg olyanokat h nincs férfi-nő baratsag? Megkérdeztem hogy nem fél e hogy a barátságunk mássá alakul. Azt mondta fèl.
Mi van köztünk, mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!