Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az Elliot Rodger jol nezett volna ki, akkor kell a csajoknak es nem csinalja azt amit?
mert latjatok, hiaba a draga ruha meg a kocsi, ha egy ilyen kis alacsony vezna kis torz feju embriohoz tartozik.
Kepzeljetek el, mi lett volna ha ez az elliot rodger alapbol magasnak es jo testalkatunak születik. Mondjuk olyasminek mint az apja. Mert az apja ilyen tipikus ferfias alaku szemely, nem is értem hogyan lehet ilyen csunya gyereket csinalni
Pontosan jól látod a helyzetet.Nekem is hiába van pénzem,hiába vagy belsőleg bármilyen jó,teljesen mindegy valójában,mivel nem születtem helyesnek,így még csak meg sem akarnak ismerni a nők,alapból elküldenek melegebb éghajlatra,tehát még lehetőségem sincsen egyáltalán megmutatni a belsőm. :)
A másik,hogy azokból válik a nagy csajozó,beképzelt,bunkók,akik alapból jól néznek ki.
És nekik nem kell fejleszteni magukat meg semmi ehhez,alapból megvan nekik,és hajtanak rájuk alapból a csajok,tehát az önbizalmuk is tovább nő ettől.Igen tudom,mert az egyik régi barátom és én együtt nőttünk fel.Neki minden az ölébe hullott,az összes csaj rá nyáladzott,én ha odamentem bármelyikhez is,elküldtek a búsba.Annyi volt a különbség,hogy ő jóképűnek született,én meg nem...
23/F
szerintem nem volt ronda gyerek :D
egyszerűen csak a felfogása volt kibírhatatlan, nem tudom mennyire olvastál utána
elég sokat olvastam róla.
és nem nézett ki jól. ilyen kinézetű gyerek egy valamirevaló nőnek sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!