Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beszélgetne, felvidítana egy szomorú lányt, aki nem kell senkinek? 20/L
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 20:08
11/20 anonim válasza:
vidító szex? ..ja, mindegy, nem szóltam....
12/20 A kérdező kommentje:
Most őszintén szerintetek milyen az olyan srác,akivel összejöttök,tök jól elvagytok. Csók,intim kapcsolat ilyesmik voltak stb. aztán egy hónap után éppen a szülinapomon amikor megkértem hogy ünnepeljem velem és a barátaival,elmegy az ő haverjaival bulizni...majdmég aznap este azt írja hogy összetalálkozott az exével és csókolóztak és ez érzelemket váltott ki belőle...miközben velem volt :/ 😢😢
aztán így pár hónap után ma írt hogy nincs-e kedvem felmenni hozzá beszélgetni...de tudom hogy ez nála mit jelent=szex
és ezek után még van képe ezt írni...?? 😭
2015. máj. 10. 20:22
13/20 anonim válasza:
Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot.
14/20 anonim válasza:
De akkor meg ne azt írd, hogy senkinek sem kellesz, mert ez tökre nem ugyanaz a dolog. Másrészt meg vannak ilyenek szép számmal, de nők is tudnak olyan okádék dolgokat művelni, hogy a füled kettéáll. Próbálj körültekintőbben választani, bár tudom, hogy nem könnyű.
15/20 anonim válasza:
Ez megint egyéni probléma egyedi eseteddel, nem pedig mindenkivel.
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
aranyosak vagytok,hogy ennyien írtatok
puszi mindenkinek :*
2015. máj. 10. 20:34
17/20 anonim válasza:
Nekem is csak szexre kellenél igazából nem is egyszer
18/20 anonim válasza:
Egy nagy sexuális orgiában benne vagy? 😇
19/20 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek Veled én is, ha van kedved és megírod milyen színű a szemed :-)
20/20 A kérdező kommentje:
#18 Egyáltalán nem! Vagyis köszönöm,de kihagyom ezt a csodás lehetőséget!!
2015. aug. 19. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!