Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális, amikor 30+ éves férfiak 20 alatti lányokkal akarnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Amióta betöltöttem a legális kort, azóta megtalálnak az ilyenek.
Teljesen eltér a két korosztály életstílusa, igényei.
2015. máj. 10. 18:49
11/15 anonim válasza:
Hála istennek a lányok többsége szereti az 30+ os korosztályt
12/15 anonim válasza:
Nekem a barátnőim közül többen is 30-on felüli pasival vannak, érdekes hogy mindegyik baromi ronda és nem túl sikeresek, pl karrier vagy ilyesmi nincsen. Iszákosak is. Ha egy sikeres, jól kinéző, intelligens férfiról lenne szó, talán még én is elgondolkoznék, de az ilyenek meg szarnak ránk, ha nagy ritkán látunk ilyet, nem tekintenek ránk nőként. Sztem ez mindent elárul.
16/L
13/15 anonim válasza:
Szerintem meg csak azt kéne felfogni hogy mindenkinek szíve joga eldönteni hogy kivel van. 18L
14/15 anonim válasza:
Én már normálisnak látom. Motoros vagyok, és a bandázásoknál a 40-50-es pasik mögött 20 körüli dögös csajok ülnek, és nem a lányaik ;)
Én is ebben reménykedem ha 10 év múlva 40 leszek.
15/15 anonim válasza:
Szerintem csak önbizalomhiányos pasas választ magának ennyi idősen tinilányt. Aki tényleg ízig-vérig férfi, annak fontos, hogy a párja is egy érett, felnőtt nő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!