Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen jó prostizni?
23 éves vagyok elmentem egy prostihoz 15 perc orálra
nem birtam elmenni rá rakott még 20 percet ,nem is érdekelte
hogy már rég lejárt az idő 15 perc helyet vagy 35 voltam és nem kért plusz pénzt ,azért adtam neki ,rendesen ki tekert ,
azt mondta helyes vagyok
Biztos hazudnak (mondjuk tapasztalatom ilyen téren nincs, mert ilyen helyekre nem járok), de amikor rákérdez, hogy ki mondott olyan, hogy helyes, és fent meg azt írja, hogy a prosti pont ezt tette, akkor minimum kicsit figyelmetlen a gyerek.
Mondjuk az az érdekes, hogy a hölgyemény tovább dolgozott rajta, mint megbeszélték és pluszt pénzt se kért. Na ez a rejtély... Lehet, hogy marketingstratégia, de minek? Biztos megy más is, az meg, hogy ki dugja pénzért, tökmindegy neki, amíg megfizeti az illető.
Már sok ilyenről olvastam beszámolókban ... vannak normális csajok, nem csak útszéli kamionos ököl által kivert fogú mónikák.
egyszerűen még olyan fincsi kis 20-as egyetemista korú csajok is vannak, akik még élvezik is, esetleg ha nem is, de tökjól színészkednek. Meg ha jófej vagy velük, és nem úgy nézel ki, mintha a Sziklák szeméből jöttél volna, akkor simán lehet cimbizés is.
Ráaádul szeretik a jófej visszajárós vendégeket...főleg a kezdők. Óriási ám a verseny, rengeteg a fiatal modell testű punci. Menj csak fel bármelyik oldalra, kb választani is nehéz. Nekem mindkét oldalon 90-90 kedvenc be van jelölve, ebből 10 olyan akihez bármikor szívesen elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!