Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha nagyon pici a cicim (75A), de nem hordok melltartót?
Figyelt kérdés
Kényelmetlennek tartom és feleslegesnek. Így is lehet nőies a megjelenésem?2015. máj. 10. 13:08
21/22 Kelemen Kabátban válasza:
Lehet nőies, sőt...ezt csak a kismellű nők tehetik meg,nincs benne semmi kivetnivaló, ha jól áll, és nem lóg nagyon......fotó alapján el tudnám dönteni.
22/22 anonim válasza:
Nekem is kicsik, és én hordok toppot (melltartót nem árulnak ilyen kicsit, nekem AA, boltokban csak A-tól van, de az is push-upos), DE csak azért, mert kellemetlenül érzem magam anélkül... (egyrészt ruhátlanabbnak érzem magam, értsd jól:D másrészt melltartó nélkül annyira kicsi, hogy az már ciki...) Itthon viszont szoktam melltartó nélkül lenni, akár utcára is kimegyek, de csak akkor, ha nem látszik, hogy nincs rajtam.
Úgyhogy szerintem nem kell mindig hordanod, 75A-hoz nem szükséges annyira. Azért időnként hordj, hogy ne kezdjenek el lógni, de nem kell mindig. Ha viszont olyan ruhát veszel fel, amiben látszik, h ne lenne rajtad, vagy tapadós ruha, ezért látszik a bimbód, akkor feltétlenül vegyél fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!