Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy fogadták a szüleitek, mikor elmondtátok, hogy soha sem lesz párotok, szerelmetek?
Állandóan nyaggatnak már, hogy miért nem szerzek barátot/barátnőt (csak hogy nemtől független legyen a kérdés), és ez már az agyamra megy. Hosszú történet, hogy miért nincs, a lényeg az, hogy amikor legközelebb nekem szegezik ezt a kérdést, szeretném őszintén elmondani nekik a történetet.
Érdekelne, hogy vannak-e olyanok, akik elmondták, és hogyan reagáltak rá.
Megerősítem ez hosszú folyamat és mint ilyen az átmenet lassú. Nem az történik hogy egyszer csak felsikolt a szülő hogy úristen ez a kölyök nem fogja tovább vinni a vérvonalat hanem előbb mosolyogva legyintenek amikor megemlíted, majd később egyre kevésbé meggyőzően állítják hogy neked is teremtett valakit a jóisten, végül pedig beletörődnek és ők sem fognak ebben semmi kivetnivalót találni.
26F
Amúgy a kérdező férfi akinek még nem esett volna le.
Megértően mosolyogva... tudták, hogy kinövöm
(kinőttem ;))
Velem nem veszekedtek, mert mint mondtam ők fokozatosan élték át az egészet.
Akik kevsébé ismernek azktól viszont kapom az ívet rendesen:
- buz.i vagy
- öregkorodra meg fogsz őrülni
- buz.i vagy
- szembemész a természet rendjével, a te viselkedésed egyszerűen deviáns
- buz.i vagy
- úgyis meg fogod még bánni
- buz.i vagy
- hüly.e vagy
- buz.i vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!