Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik teljesen egyedül töltik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik teljesen egyedül töltik otthon a szombat estéket, mert nincsen párjuk, hogy teszik ezt elviselhetőbbé? (részben meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Elég hosszú ideig volt párom, de néhány hónapja sajnos szétmentünk. Leginkább ilyenkor hétvégén rossz az egyedüllét, mivel hétköznap azért lekötöm magam a munkámmal. Nagyon rossz ilyenkor így egyedül, hogy nincs kihez szólnom stb. Tudom hogy ismerkednem kellene, de egy kisvárosban hozzám hasonló érdeklődésű srácot találni szinte lehetetlen.

26/F (meleg)

2015. máj. 9. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Séta, bicajozás,kirándulás,neten ismerkedés.

Én is csak hétvégén unatkozom, főleg vasárnap délután, rossz idő esetén.

Szintén kisvárosban lakom, normálist nem találtam a környéken akikkel lehetne közös programokat szervezni.

Pl egy túra, akár egy séta , beszélgetés a városban v a környékén.

2015. máj. 10. 11:27
 12/14 anonim válasza:
100%
Eddz, sportolj, esetleg kezdj bele egy sorozatba pl. Breaking Bad, Vikings, GoT, ezek jól letudják kötni az embert :)
2015. máj. 11. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

jó film,chips,sör.

jó pc jéték,csoki,tea.

egésznap bringáztam tekertem vagy 80km-et és hulla fáradt vagyok,alszom.(többet is tudnék,de nem vagyok formában)

2015. máj. 15. 01:32
 14/14 anonim válasza:
19 éves meleg fiú vagyok és még soha nem volt kapcsolatom mert nem találtam soha senkit nem is ismerek melegeket és már nagyon nagyon magányos vagyok úgy hogy valamilyen szinten megértelek hogy hiányzik mivel most nincs társad de kitartás találni fogsz valakit :)
2016. ápr. 28. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!