Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nő a mellem? Nagyon kicsi, csak az AA kosár jó.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nagyon kicsi a mellem. A családban és az uokatesóimnak is normális méretü a mellük, de én éppen hogy csak kitöltöm a 70 AA-t. Mindenki vékony a családban, de nem vagyok csont sovány, csak "szépen vékony" ahogy azt néhányan mondják. Ez ellen nem tudok semmit se tenni, igaz? Mármint a mellméretemmel.2015. máj. 9. 19:21
11/19 anonim válasza:
Én értetek élek csajok :D Szóval kitartást, hamarosan rátok akadok :D
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vigasztal, de én is ilyen voltam. Miután elfogadtam magam, semmi problémám nem volt. Soha egy srácnak sem jelentett ez gondot. És ami a lényeg, az első terhességem alatt klasszul megnőttek, tök formásak és szoptatás fejezése után sem lettek kisebbek.
13/19 anonim válasza:
Próbálj meg hízni, az segíthet.
14/19 anonim válasza:
Szoktál melltartót hordani, vagy inkább nem is veszel fel?
15/19 anonim válasza:
Ez van, próbáld meg elfogadni, mondjuk ez nálatok nőknél nem akkora hátrány, mint a férfiaknál a kicsi és vékony farok(12-13cm rövid és 3cm vékony). Amint itt is olvashatod, hogy a férfiak elfogadnának így is. Ha férfi lennél a kicsi farok problémád lenne, 100X-or rosszabb helyzetben lennél.
16/19 anonim válasza:
nem értek egyet az utolsóval...a nők mellmérete nagyjából felmérhető ránézésre. a farokméret nem....ha pedig ott tartanak hogy lekerül a gatya akkor már nem állnak le csak emiatt.... olyan kis bré pedig nemigen van amivel ne lehetne elérni mittudomén a szűzhártyát.
17/19 Nagy Rebekaaaa válasza:
Magadat kell elfogadnod, nem azon idegeskedni, hogy mekkora a melled. Az előttem szólóknak igazuk van, van sok fiú barátom és sokak már panaszkodtad a méreteik miatt, hogy pici, de mégis tudják használni. Visszatérve a mellméretre, nézz körül az utcán sokan vannak úgy, hogy nincs nagy mellük, de ők is elfogadják.
18/19 anonim válasza:
Azért álljunk meg egy pillanatra! Nekem a lány unokatesóm 17 évesen is vékonyka és fiús volt. Semmi melle. Nekem nagyobb mellem volt fiúként mint neki. Nagyon zavarta ezt a lányt. Későn jött a menstruációja is és nem mindig jött meg. Végül Nagynéném elvitte nőgyógyászhoz. Van orvos a családban és unszolta, hogy nézzek meg a lányt. Rendellenességet találtak nála. Hormon vizsgálatoknak is alávetették. Kiderült, hogy valami nem stimmel. Egy éven keresztül pár hónapi kihagyással heti egy két injekciót kapott. Utána vagy egy évig gyógyszereket szedett és havi szinten kellett járnia hormon vizsgálatra. Ez volt hat éve. Most 23 éves olyan dudái vannak, hogy majd kiguvad a szemem ahogy domborodik a pólója alatt. Kis csípője is szépen kerek lett ahogy a fejlett lányoknak szokott. Nagyon szép nő lett belőle és nem fiús. Azért az a véleményem, hogy egy lánynak erre is kell gondolnia. Lehet, hogy nem így van és egy anyuka sem hatalmas nőiességbe akkor a lánya sem az. De az unokatestvérem édesanyjának akkora melle van, hogy gyerek korunkban fiúk mindig kiakartuk lesni mert akkor volt neki. Akkor érthetetlen ha a lánya teljesen lapos. Igaza volt hogy elment orvoshoz. Egyszer megmutatta nekem persze én kértem:), hogy tényleg elkezdet nőni. Hiszen láttam neki az udvaron 15-16 évesen és nem volt rajta fölső és fiúnak nézték. Amikor már szedte a gyógyszereket egy éve, tényleg látható volt a fejlődés. Ma 23 évesen még melltartót sem kell venni akkor is nagyon látszik mekkora van neki!!!
19/19 anonim válasza:
Ha ilyen miatt aggódsz, gyermekeid apjául olyan valakit válassz, akinek az anyjának hatalmas mellei vannak. Akkor - genetikalogikailag - a lányodnak nagyobb eséllyel lesz nagyobb melle. (Szándékosan nem a "normális" szót használtam, ez olyan, mint a lábméret, mindenkinek van valamekkora, oszt kész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!