Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha mind a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha mind a két fél akarja egymást, de senki se mer lépni?

Figyelt kérdés

mintha két fél járna, úgy viselkedik, közben még sem járnak, de akarnak.

előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

17/L

2010. febr. 23. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
ezt úgy hívják hogy töketlenség és régen ezek nem szaporodtak :)
2010. febr. 23. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Akkor valakinek lépnie kell mert abból nem lesz semmi ha senki semmit nem csinál :)
2010. febr. 23. 18:36
 3/15 anonim ***** válasza:
szop.ás
2010. febr. 23. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
ISMERŐS! Az a fene nagy büszkeség. :S Én is ezzel küzdök..Vajon beszéljek vele erről? Ne beszéljek? De úgy vagyok vele, hogy ő a férfi lépjen ő először. Ha valóban fontos neki úgyis megteszi egy idő után..Ha nem, akkor így jártam...
2010. febr. 23. 18:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel..
2010. febr. 23. 18:40
 6/15 anonim ***** válasza:

ijen emberek!!!

nah figyelj

legy bator es masz ra a baratodra ha ugy latod h nem eleg tokos h o tegye meg ezt

szerintem meg orulni is fog neki

ha nem akarja meg akor sem akor hagyd a fekete gyaszba, kezeles ala veszlek en ha gondolod

17 jovagasu (gyonnyoruszep) fiatalember ;)

2010. febr. 23. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:

18:38 - Jellemző... Legyen egyenjogúság, de mégse legyen... Hát, ha már van, kérem szépen, akkor teljes egészében, vagyis nyugodtan menj csak oda te, ha ő nem mer. Attól, hogy gyáva, még lehet tök jó fej és odaadó, szerető társ.

Vegyél példát a finn nőkről. Ők ezt már régen felismerték, nem is problémáznak ilyesmin. Amelyik fiú megtetszik nekik, ahhoz egyenesen odamennek és lecsapnak rá.

2010. febr. 23. 18:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Szióka!

Engedd meg hogy elmeséljem az én sztorimat..így talán vmit tanulsz belőle..:)

Mi a párommal egy chates oldalon ismerkedtünk meg,kb másfél éve.Nagyon szimpatikusok voltunk egymásnak,de mivel több mint 300 km választott el minket,és ő nem akart távkapcsolatot,megbeszéltük hogy csak barátok maradunk.Csakhogy 8 hónapja kb,hogy megláttam őt hülyülni egy csajjal,akitől ő nem is akart senkit,és irtó szarul esett nekem..bőgtem..kibuktam...egy kedves ismerősöm azt mondta hogy lépjek én,és legyek a sráccal őszinte,értékelni fogja.Összeszedtem a bátorságomat,és beszéltem vele.Elmondtam neki,hogy rájöttem hogy szeretem,hiába hogy nem találkoztunk,és boldoggá tudna tenni,és én is boldoggá akarom őt tenni.Ez meginditotta a lavinát:)Nagymamámmal épp a megyéjébe készültünk rokonokhoz,és megbeszéltünk egy talit..amiből lett egy második is,és így tovább:)Hogy mi van azóta?Március9én leszünk 7 hónaposak,és 3 hónap után összeköltöztünk.Feljött hozzánk lakni.Keresett itt melót.A családom imádja...és szerencsére engem is imád az ő családja.:)Eljegyzést,esküvőt,babát tervezgetünk:)Nagyon boldog vagyok.Számomra ő az igazi.

Hogy ebből mi a tanulság?Nem feltétlenül kell lépnie mindig a lánynak...:)

Sok sikert kívánok:)

2010. febr. 23. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok..bocsi..nem mindig kell a pasinak lépni,néha a csaj is léphet:)
2010. febr. 23. 19:00
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat. :) (főleg a kedves utolsónak:)

igazad van, de amúgy én még sose jártam senkivel

, azért tettem fel ezt a kérdést, mert kicsit félek ezektől a helyzetektől. .. :)

létszi még írjatok!pls! thx. .. :)

2010. febr. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!