Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemre valami ellenszer? 15/l
beszélj a gyerekkel. kérdezd meg mennyire nyitott egy új kapcsolatra, stb. az első kérdéseddel azért tapogatózz. pl. van e barátnője, stb.
ha tudsz róla pár dolgot, akkor kedveskedj neki, de figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba, mert azzal elárulod magad :)
Dehat szerelmesnek lenni jo! Miert is szeretnel ellenszert? Nem akarod szeretni akit most szeretsz?
Vagy nem ertem :/
Alkohol..
VAGY
Az idő.. Megpróbálod elfelejteni, és másik fiúra koncentrálni aki szeret is..
Olyan figyelmetlenek vagytok.A barátnőjébe szerelmes,ha úgy érthetőbb ez esetben az azonos pólusok vonzák egymást.
egyébként nekem egy ilyen esetben kb fél év kellett hogy elfelejtsem úgy hogy közben egyszer sem találkoztam vele vagy írtam volna neki ez időszak alatt.Ha te látod is akkor nehezebb lesz ezen túljutni,pláne ha még köszönsz is neki vagy beszélsz vele.Szakíts meg minden kapcsolatot vele és vége lesz idővel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!