Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan altalanositas, hogy a leszbikusok szeretik a macskakat?
Hát igen, utolsó válaszolónak igaza van^^ én pl a kecskékért vagyok oda:)
A macskáktól félek egy picit régen nagyon utáltam őket. De ha összeismerkedem eggyel, akkor szét simogatom :3
Őszintén szólva a fiús megjelenésen kívül egyik ismerősömre se illenek ezek a sztereotip dolgok. Gyűrűs ismerősből is max egyet tudok, de ő se hordja mindig. Általában mindenki kutyás, és korábban írták ezt a bicikli dolgot, hát egyet leszbikust se ismerek, aki biciklizik.
A pláne ebben a macskás dologban, hogy a párom egyenesen retteg a macskáktól, tehát érdekes lett volna, ha ez alapján akarom kideríteni, hogy leszbikus-e.
A barátnőm pont nem szereti a macskákat, én meg imádom őket. :) Bár én is elgondolkoztam, hogy van egy híres szám "How to know if a girl is a lesbian" ott is benne van ez a macskamánia.
De nem igazán hiszem, hogy mindenkire ráhúzható lenne. Példának ugye a párom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!