Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket ez nagyon taszít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket ez nagyon taszít? Picit szőrösebb a mellem, hasam, hátam. Lányok akik ugyan így jártkak hogy fogadtátok el magatokat? Párotok mit szól?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 00:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nekem is picit szoros a hasam meg a mellemnel. en csipesszel kiszedegetem..egy darabig jo utana:)

en hajam is sotetbarna.:D

2015. máj. 8. 01:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem a foggatlotol lett szoros nagyon az egesz atcom. 2 naponta epilalnom kell. Mashol is epilalnom kell, ahol nem szoktak. has, mell, kar. Szoke, de suru es hosszu. Megegyszer nem kovetnek el akkora hibat, hogy foggatlot szedek. Az egesz eletemet tonkretette. Szoval epilald le, ahol elered. Ahol nem , gyantazza le anyukad vagy bnod. N
2015. máj. 8. 01:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég szőrös az említett helyeken.Sajnos van ilyen. A párom elfogadja,így most már engem sem zavar.
2015. máj. 8. 06:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nem üti meg a mellszőrzete Thomas Magnum szintjét, akkor oké.
2015. máj. 8. 07:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is szőrösebb alkat vagyok (alkar, lábszár, bimbó körül), de elfogadtam és nem küzdök ellene. Sokaknak bejövök így, akinek meg nem, az nem érdekel.
2015. máj. 8. 08:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) Pici pihesebb,de furdeskor nagyon latszik:D kiszivna a nap nem is zavarna de a mellemen nem is fogja kiszivni:S epp meg lehet "csipni" a szort.Kiveve hatamon.ott csak sotet
2015. máj. 8. 08:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Idővel kezdi megszokni az ember (vagyis én) ,de ritkán azért rám jön a hányhatnék magamtól. Nincs mit tenni,szőrtelenítek. A fiúk meg csak a szőrtelenített verziót látják, habár néha lehet látszik a nyoma,hogy szőrtelenítve van,de eddig nem szólt senki.
2015. máj. 8. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Általában nincs vele gond, de a karodon és a mellbimbón ne legyen szőr.
2015. máj. 8. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar.Ismerek ilyen lányt,semmi bajom vele.
2015. máj. 10. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
A melled is szőrös? O-o... Hát azért egy kép sokat segítene válaszadásban! Privátban adok e-mail címet
2017. nov. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!