Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Segítsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Segítsen valaki! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút kicsi korom óta. Játszottunk együtt, de most nem is nagyon szólunk egymáshoz. De itt az a baj, hogy szerelmes vagyok belé. A barátnőim is tudják, mert szerintűk ,,látszik" rajtam. Asszem Ő is tudja, de ez nem biztos. Szóval mondjam meg neki? Vagy inkább hagyam. Sietnem kellene, mert mindjárt jőn a vakáció, és megy el más suliba. 12/L

2015. máj. 7. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondogassad nekilye megfelélye!!!
2015. máj. 7. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Komolyan hol vannak ilyenkor a szülők, amikor egy 12 éves gyerek feltéved erre a beteg oldalra???
2015. máj. 7. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább kezdj el hozzá közeledni. Beszélgessetek, legyetek néha együtt, próbáld meg visszahozni a régi jó viszonyt. Aztán utána már megkérdezheted, hogy nincs-e kedve elkísérni Téged fagyizni (vagy valahova), és majd jön magától. :)
2015. máj. 7. 19:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a tanácsot.
2015. máj. 7. 19:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Kérlek csak pozitív kommenteket irjatok. Tanácsokat. Mellékeljétek a beszólásokat, mint pl. az előbbit. Legyetek szivesek. :)

Előre is köszönöm. :)

2015. máj. 7. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:

#2: dolgoznak, de lehet pont ők ültették az oldal elé...csak még karácsonykor amikor tabletet vettek neki...de lehet még előtte amikor kiskorában leültették a TV elé, hogy majd ott el lesz és azóta se néztek rá...

Kedves kérdező, milyen messze laktok egymástól és miért nem szóltok egymáshoz mostanában?

2015. máj. 8. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem lakunk olyan messze. Két-három utcányira. Régebb ő jőtt hozzám játszani, mikor az édesapja jőtt hozzánk dolgozni. Én nem voltam még nála csak a házat láttam. Sokkáig jőtt, de utána nem jőttek többet, mert az édesapja befejezte a munkát nálunk. ( nem volt alkalmazot) Szóval megszünt a kapcsolat. Ne meg ez rég volt.

És bocsánat, miért baj, ha segítséget kérek nálam tapasztaltabb emberektől?

2015. máj. 8. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

szóval több éve együtt játszottatok, ő nem figyelt fel rád, te beleszerettél...hát megpróbálhatsz vele kapcsolatot teremteni, főleg ha nem messze lakik...de a fiúk ebben a korban még nem nagyon foglalkoznak a szerelemmel...vannak akik igen, de sokan csak később...ha azt nem is mondod el neki, hogy szerelmes vagy bele, attól még beszélgethetsz vele :)

22F

2015. máj. 8. 12:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Ő nagyobb nálam. 14 éves.
2015. máj. 8. 13:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2015. máj. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!