Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Segítsen valaki! (bővebben lent)
Kérlek csak pozitív kommenteket irjatok. Tanácsokat. Mellékeljétek a beszólásokat, mint pl. az előbbit. Legyetek szivesek. :)
Előre is köszönöm. :)
#2: dolgoznak, de lehet pont ők ültették az oldal elé...csak még karácsonykor amikor tabletet vettek neki...de lehet még előtte amikor kiskorában leültették a TV elé, hogy majd ott el lesz és azóta se néztek rá...
Kedves kérdező, milyen messze laktok egymástól és miért nem szóltok egymáshoz mostanában?
Nem lakunk olyan messze. Két-három utcányira. Régebb ő jőtt hozzám játszani, mikor az édesapja jőtt hozzánk dolgozni. Én nem voltam még nála csak a házat láttam. Sokkáig jőtt, de utána nem jőttek többet, mert az édesapja befejezte a munkát nálunk. ( nem volt alkalmazot) Szóval megszünt a kapcsolat. Ne meg ez rég volt.
És bocsánat, miért baj, ha segítséget kérek nálam tapasztaltabb emberektől?
szóval több éve együtt játszottatok, ő nem figyelt fel rád, te beleszerettél...hát megpróbálhatsz vele kapcsolatot teremteni, főleg ha nem messze lakik...de a fiúk ebben a korban még nem nagyon foglalkoznak a szerelemmel...vannak akik igen, de sokan csak később...ha azt nem is mondod el neki, hogy szerelmes vagy bele, attól még beszélgethetsz vele :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!