Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált a srác?
Figyelt kérdés
Régota ismerem kavartam vele nem rég ujra elkezdtunk beszélgetni aztan komolyabb lett nállam töltotte a hetveget aztán volt olyan hogy ejfelkor felhivott mert rossz kedvem volt eljott hozzám.. masik varosba lakik megis lejott .. Mindennap beszeltunk taliztunk amikor tudtunk ..Három hete meg nem keres nem ir mért van ez? :/2015. máj. 7. 17:32
11/14 anonim válasza:
10: Azért az nem nyomulás, ha néha megdicséri az ember a külsőjét, flörtölget, esetleg keresi/érdeklődik felőle...
12/14 anonim válasza:
Valahogy nem tudok hinni a kérdezőnek, szerintem szrt a fejére a srácnak és kész... Most meg kivan akadva, hogy nem keresi.... Teljesen ellentmondásos dolgokat írsz kérdező...
13/14 A kérdező kommentje:
Dicsertem en .. megvolt olyan h en fizettem az uditot meg ilyeneket es azutan o szidott le h nem a csajnak kell fizetni amikor csak kedvesegbol akartam
2015. máj. 7. 17:59
14/14 anonim válasza:
A tizes vagyok. Akkor viszont irjál rá,keresd te egyszer és nézd meg hogy reagál..
Mondjuk én is mindig magamat hibáztattam hogy :biztos nem voltam elég nyomulos, vagy éppenséggel tulságosan az voltam blabla..de ezt csak azért mert mindig könnyebb magadat hibáztatni mert magadon tudsz változtatni.viszont a másikon nem..:/
viszont én egy dolgot megtanultam..ha valakit érdekelsz,de ugy ugazán érdekelsz annak minden viselkedésmod tetszeni fog.a mostani barátom utálja a nyomulos lányokat, ehhez képest én csokoltam meg elsönek(amit utált mivel ne én kezdeményezzek) de ennek ellenére együtt vagyunk és imád..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!