Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen leszbikus? Létezik?
Van egy lány, akit mindennél jobban szeretek. Gyönyörű, intelligens, és nagyon aranyos. Gyakran képzelődök arról, hogy megfogom a kezét, és gyengéden megcsókolom. Elvinném randira, nevetnénk, és kimutathatnám neki, mennyire szeretem. Mindegy, mit csinálunk, csak együtt legyünk.
Imádom a mosolyát, az illatát, a kedvességét... Imádom minden porcikáját. Ha rossz kedvem van, ő mindig fel tud vidítani, még szavakra sincs szüksége.
Szeretném, ha ő is így érezne irántam, de ez lehetetlen, mivel mind a ketten lányok vagyunk. Annyira jó lenne, hogyha többet érezne irántam! Életem legboldogabb pillanataim lehetnének azok.
Fiúk iránt még nem éreztem ilyet, és emiatt egyre jobban aggódom.
Szerintetek ez csak kíváncsiság? A hormonok húzzák az agyamat?
Egy nem rég elvégzett kísérlet után legalábbis ezt állapították meg a kutatók: A nők vagy biszexuálisok vagy leszbikusok, de soha nem heteroszexuálisok. Bezony.
A University of Essex pszichológiai tanszékének egyik kutatója, Dr. Gerulf Rieger 345 nővel végezte el kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy az alanyoknak meztelen férfiakról és nőkről készült klipeket játszottak le és eközben figyelték a testi reakcióikat. Az eredmény: a magukat heteroszexuálisnak valló nők is ugyanannyira felizgultak egy kívánatos nő látványától, mint egy férfiétól. Dr. Rieger a fenti – igen erős – kijelentésben összegezte az eredményt.
Szia!
Én is 13 éves vagyok, és én mint kiderült biszex.
Szeretem a fiúkat is de egyidőben szerelmes lettem a legjobb lány barátomba.
Hasonlóképpen vagyok mint te.
Én nekem mázlim volt ugyanis körülbelül 1-2 hete bevallottam neki és ő azt mondta hogy ő nem tudja hogy mit érez irántam, így összejöttünk kipróbálás szerűen. A véleményem szerint 13 évesen már el lehet dönteni a szexualitásod.
Hali!
Én is 13 éves vagyok! Én biszex vagyok szeretem a fiúkat de a lányokat is. Akkor már egy ideje éreztem hogy nem a megszokott módon érzek legjobb barátnőm felé csak hogy ő 100%-ig heteró meg van egy srác is akibe szerelmes. Aztán beleszerettem egy másik lányba miután úgy döntöttem lemondok legjobb barátnőmről de hogy ott is mellé fogtam ő is heteró és van egy srác akibe szerelmes is . Na igen elég peches vagyok.....😶
Szia!
Tudom régi kérdés, de én is 13 éves vagyok és leszbikus.(van is barátnőm, de ez mindegy) Én már 12 évesen tudtam magamról,hogy mi a helyzet. Szerintem az ember már kicsi korában is tudja, hogy melyik nemhez vonzódik, csak akkor még nem mondja ki így konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!