Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek könnyűvérüség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek könnyűvérüség? 16/l

Figyelt kérdés

A suliban állandóan arról beszélnek, hogy könnyüvérű vagyok, pedig nem járok senkivel sem.

Csak azért mondják rám, mert szünetekben néha fiúk ölében ülök, de semmi nincs köztünk.

2015. máj. 7. 12:49
1 2
 11/19 Halloween Boszi válasza:
100%

,,Nem kavarok egyikkel sem, csak barátnak tekintem őket.''

És éppen ez az oka, amiért nem kellene az ölükbe ülnöd (azon túl, hogy hiú reményeket ébreszthetsz bennük). Vagy ha mégis, joggal neveznek könnyűvérűnek.

2015. máj. 7. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm-köszönöm!!!:DD
2015. máj. 7. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor te saját magadat csapod be.

Meg tudom érteni, hogy a többiek miért gondolnak könnyűvérűnek, még ha te nem is gondolod magad annak. Szerintem az ilyen jellegű testi kontaktus intim dolog (és mint ilyennek, nincs is nagyon helye a suliban).

2015. máj. 7. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért kedvelnek, mert hozzájuk simulsz, nem azért, aki valójában vagy. Magadat basz*d át ezzel, nem minket. :D
2015. máj. 7. 13:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Az elött is kedveltek engem már, úgyhogy nem az miatt.
2015. máj. 7. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem. Ez még belefér.

Csak simán lazább vagy, mint ők, jobb kapcsolatban vagy a fiúkkal és irigykednek rád, ami így nyilvánul meg.

2015. máj. 7. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, ribi vagy.
2015. máj. 7. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
ha egy jo csaj az olembe ul, nekem is felaall, es nem egy baratkent tekintek ra, megha azt is mondanam neki...eleg szanalmas, hogy nem veszed eszre, es itt kell megkerdezni, hogy konnyuverusegnek szamit e a dolog
2015. máj. 7. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Nevezzetek prüdnek de én se ülnék fiuk ölébe csak úgy...ez meg hogy : fiuuk szoval nemis csak az egyik ölébe ülsz...hát én ha látnék egy ilyen kiscsajt a suliban vagy akárhol nem könnyüvéronek nevezném hanem kis r*bancnak... De te tudod. És hidd el nem irigyek, erre ne is gondolj! (ök is simán beletudnának ülni akárki ölébe,nem olyan nagy szám,nem olyan menö ez mint hiszed...)
2015. máj. 7. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!