Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöhetek-e még egyszer a szerelmemmel?
Teljesen összeillünk, nagyon hasonló a gondolkodásunk, nagyon szeretem őt.
Azonban van egy 'kis' gond.. Ő sokkal messzebb lakik, mint én. Ez nyilván nem lenne gond, de a szüleim nem engedik meg a találkozást, mert "akkor csak ezen járna az eszem és nem tanulnék..". Ezért nem tudtunk mit tenni, közös megegyezéssel szakítottunk. Ez kb 2,5 hete történt, de nem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Mert én vitatkoztam a szüleimmel, hogy engedjék meg, de nagyon lelkiismeret-furdalásom van, hogy jobban kellett volna erősködnöm, hogy engedjék meg. Mert én tényleg nagyon szeretem még most is, nagyon hiányzik..
Arra lennék kíváncsi, hogy -és csak olyan válaszoljon, aki hisz az ilyesmiben- ha nekünk 'az van megírva, hogy egyszer együtt legyünk', akkor lehet-e rá esély, hogy majd még egyszer összejöjjünk?
Ha csak olyan válaszolhat, aki egyetért veled, akkor miért írtad ki a kérdést?
Amúgy, vannak gyakorlati megvalósításra lehetőségek a relatíve közeli jövőben? Mondjuk, ugyanabba a városba jelentkeztek egyetemre, vagy ilyesmi. Mert akkor még lehet esélye. Ha viszont ez a nagy távolság még sokáig fennmarad, akkor aránylag kicsi az esélye annak, hogy megint összejöjjetek. Főleg, ha nem is találkoztok soha.
De vigasztaljon, ha így is történik, nagyon fiatalok vagytok még, ti magatok is, az érzelmeitek meg aztán pláne százszor fognak változni.
Köszi a válaszokat!
Nem valószínű, hogy ugyanarra a helyre fogunk jelentkezni egyetemre, sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!