Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok az intim szörtelenítéssel?
Figyelt kérdés
Lányok.Ti gyantázzátok,vagy borotváljátok?És teljesen?Teljesen csupaszra.És fiuk ti hogyan szeretitek és az eddigi barátnőieteknek ,hogy volt?2015. máj. 6. 19:19
1/9 anonim válasza:
Borotválom és teljesen csupaszra.
2/9 anonim válasza:
Most van először barátnőm és még nem jutottunk odáig h lássam milyen neki..
4/9 anonim válasza:
Lányok4 ha valakinek érzékeny a bőre mint nekem az csinálja visszal ...
5/9 anonim válasza:
Kis mértékben még lehet rajta szőr, de ha már nagyobn az nem szexi.
6/9 anonim válasza:
Borotva? Fujj. Kipattogzik tőle. Szörtelenítő gél. :)
7/9 anonim válasza:
Nem szőrtelenítek sehogy. Nem akarok sem bőrbetegséget, sem hüvelyfertőzést kapni. A férjem sem akar feleségnek csupasz testű gyereklányt, hanem felnőtt nőt.
8/9 anonim válasza:
Én teljesen leborotválom, de volt olyan, hogy nem számítottam rá, hogy találkozunk a barátommal, akkor picit szőrös volt, nem nagyon, de nem zavarta egyáltalán.
9/9 anonim válasza:
többnyire borotválni szoktam, ha van hozzá kedvem, akkor a szeméremdombomat inkább epilálom, a lényeg, hogy teljesen csupasz, eddig nem volt panasz rá :)
és nekem nem pattogzik ki, és nincs se bőrbetegségem, se fertőzésem :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!