Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok, mikor úgy erzitek, nincs bennetek semmi érdekes, nem vagytok semmilyenek? Ne mondja senki, hogy sosem érzett még ilyet
Figyelt kérdés
De komolyan. Nem tudok rajzolni/énekelni/stb. Nem vagyok jó tanuló. Nem vagyok egy nagy sportoló. Nincs különösebb humorom. Nem nézek ki sehogy. Nincs SEMMIM ami érdekes lenne. Magamat is unom2015. máj. 5. 21:00
11/17 anonim válasza:
Pl tanuld ami érdekel! Az órán csak azért tanul az ember, hogy ne veszítse el a lehetőségét, hogy olyasmit is tanulhasson, ami tényleg érdekli. De tanulhatsz zenélni, sportolni, akármi, nem csak az iskola van, panaszkodsz, hogy semmihez nem értesz, pedig inkább szarsz bele, és semmi sem érdekel, annyi energiát nem akarsz rááldozni, hogy megtanuld, csak rinyálsz, hogy semmi érdekes nincs benned...
12/17 A kérdező kommentje:
Érdekel a művészettörténet. Tanulnam ezerrel. De nincs ra lehetőségem. Ha van itt valaki, aki tanitanak nekem muvtorit, hajrá, várom. De ennél többet nem tehetek, nincs egy rakat pénzem h felszedjek egy muvtori tanárt.
2015. máj. 5. 21:32
13/17 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy könyvtári belépő diákoknak? Ott lesz vagy 200 művtöri tanár, egészen kis helyen elférnek, és éjszaka is elő lehet kapni valamelyiket :P
14/17 A kérdező kommentje:
Egy könyvtar van a olyan közel, hogy elmehetek addig. 2 dolog van ott: utikonyvek es csovesek :(
2015. máj. 5. 21:36
15/17 anonim válasza:
Sztem is nyugodj meg :D 14 évesen előtted van még minden...az lehetsz aki akarsz, csak foglalkozz azzal ami érdekel. Ha a művészettörténet érdekel nem kell feltétlenül különórára járnod valakihez...elmész egy könyvtárba kiveszel pár könyvet a témában és azokat olvasod. Idővel kialakul úgyis h mi az amivel foglalkozni szeretnél, csak legyél nyitott, lásd meg a lehetőségeidet.
Amúgy olyan nincs h nincs benned semmi. Az emberek maguk dönthetik el h miben lesznek jók. Igen, olyan van h nincs érzéked valamihez, de soksok szorgalom, gyakorlás megteszi majd a magáét.
16/17 anonim válasza:
Akkor ott a mek adatbázis tölts le könyvet és olvasd! Vagy a neten pl rengeteg anyagot lehet találni a témában.
17/17 anonim válasza:
Téged igazából nem tanácsok érdekelnek, hanem nyafogni akarsz. Azt egyedül is tudod csinálni, kár tömeg előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!