Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most a Margit-szigeti mutogató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a Margit-szigeti mutogatók átköltöztek ide?

Figyelt kérdés

Egyre több olyat látok hogy a fiúk arra keresnek nőket, hogy azok megnézzék a fiú farkàt képen, vagy skypen webkameràn..

Oké, megértem hogy dolgoznak a hormonok.. De ennek mi értelme? /O.o\

Én is fiú vagyok, dee azért nem mutogatom magam minden ismeretlennek..

Főleg hogy vsn annyi eszem, hogy tudjam, ami a netre 1x felkerül az ott marad, és bármi illetéktelen rátalálhat, és visszaélhet vele..

Valaki megmagyarázná?

18/F

2015. máj. 4. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Akinek szép nagy van az szívesen mutogatja.

Te nem mutogatod szívesen.

If you know what I mean...

2015. máj. 4. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Arc nélkül küldik,nem hinném,hogy felismerné őt így valaki.

Élvezik mutogatni,ezért küldik fűnek`fának.Én meg kiváncsi vagyok és megnézem:D

2015. máj. 4. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj, de a kettő hogy jön össze? /O.O\

Most ha 25 cm-es farkam lenne akkor az azt jelentené hogy köteles vagyok a világgal megosztani..?

Azért mert nem mutogatom magam az nem azt jelenti hogy kis farkam van, hanem hogy nem làtom értelmét..

Semmi előnyöm nincs benne, esetleg hàtrányom, mert mint említettem, olyan is rátalálhat, akit nem akarok..

2015. máj. 4. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg képet kaptam már fiúktól. Hát őszintén egyik gusztustalanabb a másiknál. Egy kivétel azért mégiscsak volt. Hatalmas nagy fejű görbe fegyver. Attól megremegtem.
2015. máj. 4. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező,jogos.Ez javarészt a hormonok miatt van, de szerintem azért is csinálják ezt,mert szeretnék ha egy lány látná őket,mert nincs normális kapcsolatuk.Lehet persze,hogy más az igazi ok,nem tudom.

Amúgy engem is izgat,ha egy lány meztelenül lát esetleg (volt már ilyen véletlen szitura példa nem is egyszer,meg mások szerint jól nézek ki),de netre sosem tennék ki ilyen képet magamról.

2015. máj. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!