Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 17 éves lány egy nála 2 évvel fiatalabb sráccal jár?
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki? Tetszik egy nálam 2 évvel idősebb lány,és nem tudom hogy lenne-e esélyem nála :/2015. máj. 4. 21:08
3/9 anonim válasza:
Sok boldogságot nekik! :)
Miért lenne ciki?
5/9 anonim válasza:
A 17 éves lányoknak 35 éves férfiak kellenek.
A te leendő jövőbeli csajod most születik meg :D
6/9 anonim válasza:
Bizonyíték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__679..
És nézzed mennyi a jelentkező...
7/9 A kérdező kommentje:
Aha,csakhogy ez csak egy lány. 1 lány nem = az összessel
2015. máj. 4. 21:15
8/9 opened paradise válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Az ilyenfajta korkülönbséget mindig is támogattam :D
9/9 anonim válasza:
Mikor ilyen idős voltam, akkor mindig a 2-3-4 évvel idősebbek jöttek be, szóval nekem ez nem szokatlan (amúgy se érdekelte a kutyát se). Most pont fordítva: A nálam 3-4-5 évvel fiatalabbak jönnek be. Mi a tanulság? Le kell sz"rni a tízemeletes panel tetejéről. Nem ciki. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!