Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön töltöm az életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön töltöm az életem java részét, de nem tudom elképzelni, hogy nem magyar férfival lennék, mit tehetek? 18L

Figyelt kérdés

Külföldön tanulok, és legjobb esetben hetente tudok hazajönni a barátnőimmel bulizni itthon.

Nyelvi problémáim már nincsenek, de egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a szerelmemmel ne tudjak az anyanyelvemen beszélni.

Futó kavarások persze, hogy történtek már itt is, de szerelmes csak egyszer voltam, magyar fiúba.

Így annak ellenére, hogy barátokkal lakok, magányosan érzem magam, hisz mindkét szobatársam hétköznap esténként a barátjával/barátnőjével vonul el, amíg én tanulok, filmeket nézek, rajzolok, internetezek.

Mit tehetnék? 3 év múlva végzek a sulival.

18L

2015. máj. 3. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A városban sem túl intelligensek az emberek.
2015. máj. 3. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Külföld tele van egyedülálló magyar pasikkal,még olyanokkal is,akikkel simán kijönnél,úgy 23-24 éves korig.Ha Németországban vagy Angliában tanulsz,örülni fognak,hogy végre,nem hajtja el őket valaki csak azért,mert nem nyugatiak.

Vannak kifejezetten erre szakosodott társkeresők és némi szűréssel teljesen normálisokat is ki lehet fogni.

2015. júl. 25. 01:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én inkább maradnbék egyedül, mint hogy magyarral kezdjek! Nem vagyok elég hájas, hisztis és szemét nekik, sosem értéketlték a sok jót amit adtam! Akkor se kéne nekem magyar kan ha pisztolyt tartanának a fejemhez!!!
2015. szept. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!