Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot szeretnék vannak itt olyanok akik ugyanerre vágynak és mióta, miért? N
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 09:21
2/5 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra vágyom, mindig is arra vágytam. Azért, mert szeretném végre meglelni a békémet. :) Ahogy múlnak az évek, sajnos egyre rövidebbek a kapcsolataim. 14 évesen még két éves volt, 22 évesen már csak két hónapos... Szóval jót tenne már egy kis változás. Miért kérdezed? :) F
3/5 anonim válasza:
Kettes, Te 60 éves korodra már szakítani fogsz valakivel, mielőtt még a nevét kimondaná, ha ez a tendencia folytatódik.
4/5 A kérdező kommentje:
mert még nem találtam meg a másik szívet akit szerethetek
2015. máj. 3. 14:09
5/5 anonim válasza:
Igen, szeretnék. 33 éves vagyok, kb. a 25. életévemtől vágyom erre. Miért? Szeretve szeretném magam érezni, amit viszonozni tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!