Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mivel tudja elvágni magát egy lány a szemetekben? (lent több)
Én nem tartom magam se nem gyönyörűnek, se nem dekoratívnak, mégis találkoztam nem egy sráccal, aki kettős jeleket küldött arról, hogy mik is a szándékai.
Egyik, tudom, hogy az én hibám volt, mert mikor az együtt filmezésről volt szó, adtam alá a lovat. Azóta, több ilyen nem volt, nem vagyok hajlandó szexről beszélni a srácokkal, mégis, azóta 3 srác tetszett, abból 2 esélyes, hogy csak meg akart végül fektetni, DE vele sem beszéltünk soha a szexről. A másik meg egyértelműen beszélt róla.
Most akkor ennek mi a menete? Ha egy lány könnyen adja magát az a jó? Vagy ha a randi fázis van elnyújtva 1-1,5 hónapig, és utána 1-2 héten belül megtörténik?
Tényleg, nem értem, hogy mit ronthatok el mindig. Vagy egy nő tényleg érzi, ha igazán kell a férfinak?
Vagy vannak ennek gyanús jelei, hogy a srác nem vesz komolyan?
Ma féltékennyé akart tenni. Majd pár órára rá, éjszaka értem akart jönni, hogy menjünk el pizzázni, és felajánlotta, hogy itt alszik ( igen, ez így vicces :D ).
Nem tudom, hülyén érzem magam.
Vagy tényleg, mindenkinek ennyire fontos a szex?
19N
Miért is? :) Kifejtenéd?
#1,
De miért, honnan kéne tudni? Nem tudom, hogy férfi vagy -e, vagy nő. De gondolom Téged még senki nem hagyott ott, akkor, amikor szinte a végletekig megbíztál a másikban, de Te nem feküdtél le vele.
Nem sejtettem, hogy nem fog utána keresni, bár ha sejtem sem fekszem le vele.
Szóval nem, ezt nem tudja egy nő sem.
Úgy érzem, ezekszerint sosem lesz senkim. :D
Hát jó. Azért köszi a válaszokat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!