Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mivel tudja elvágni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mivel tudja elvágni magát egy lány a szemetekben? (lent több)

Figyelt kérdés

Én nem tartom magam se nem gyönyörűnek, se nem dekoratívnak, mégis találkoztam nem egy sráccal, aki kettős jeleket küldött arról, hogy mik is a szándékai.

Egyik, tudom, hogy az én hibám volt, mert mikor az együtt filmezésről volt szó, adtam alá a lovat. Azóta, több ilyen nem volt, nem vagyok hajlandó szexről beszélni a srácokkal, mégis, azóta 3 srác tetszett, abból 2 esélyes, hogy csak meg akart végül fektetni, DE vele sem beszéltünk soha a szexről. A másik meg egyértelműen beszélt róla.

Most akkor ennek mi a menete? Ha egy lány könnyen adja magát az a jó? Vagy ha a randi fázis van elnyújtva 1-1,5 hónapig, és utána 1-2 héten belül megtörténik?

Tényleg, nem értem, hogy mit ronthatok el mindig. Vagy egy nő tényleg érzi, ha igazán kell a férfinak?

Vagy vannak ennek gyanús jelei, hogy a srác nem vesz komolyan?

Ma féltékennyé akart tenni. Majd pár órára rá, éjszaka értem akart jönni, hogy menjünk el pizzázni, és felajánlotta, hogy itt alszik ( igen, ez így vicces :D ).

Nem tudom, hülyén érzem magam.

Vagy tényleg, mindenkinek ennyire fontos a szex?

19N

2015. máj. 3. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
egy nőnek ezt tudni kéne
2015. máj. 3. 00:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak szexet akar, az jó eséllyel csak szexelni akar majd, aki mást is, az nem csak szexelni. Nem az a lényeg, hogy meddig húzod, hanem mennyi idő alatt tudsz megbizonyosodni a szándékáról + egy kis időt hagyni azokra, akik 1-2 hetet nem akarnak várni.
2015. máj. 3. 00:53
 3/10 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Késsel.
2015. máj. 3. 00:53
 4/10 anonim válasza:
64%
Komolyan mondom te olyan vagy mint egy kis komolytalan 12 éves kislány, szánalmas!!!
2015. máj. 3. 00:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Miért is? :) Kifejtenéd?

2015. máj. 3. 00:57
 6/10 A kérdező kommentje:

#1,

De miért, honnan kéne tudni? Nem tudom, hogy férfi vagy -e, vagy nő. De gondolom Téged még senki nem hagyott ott, akkor, amikor szinte a végletekig megbíztál a másikban, de Te nem feküdtél le vele.

Nem sejtettem, hogy nem fog utána keresni, bár ha sejtem sem fekszem le vele.

Szóval nem, ezt nem tudja egy nő sem.

2015. máj. 3. 01:01
 7/10 anonim ***** válasza:
A nőknek ehhez van egy tozenkilencedik érzékük, amúgy senkibe se bízhatsz meg ilyen téren, de aki túl sokat vagy egyáltalán nem beszél róla az gyanús.
2015. máj. 3. 01:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Tizenkilencedik... * Rohadt telefon...
2015. máj. 3. 01:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, ezekszerint sosem lesz senkim. :D

Hát jó. Azért köszi a válaszokat. :))

2015. máj. 3. 01:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Lesz, csak ismerkedj, néha átfognak vágni, kapsz egy két pofont az élettől, de pont ez a szép benne, a teljes bizonytalanság. :3
2015. máj. 3. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!