Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most terhesség vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés
múlthónapban elkezdtem szedni a novynettet.többnyire gumit is használtunk mellé.de nem jött meg:Sa 8.napon kellett volna elkezdenem a második levelet de ugye nem jött meg:S(ez múlt hét csüt.)tegnap viszont barnás volt a bugyim.fáradékony vagyok,szédülök,émelygek és kívánom a kalcium tartalmú ételeket.lehet hogy terhes vagyok?
2010. febr. 22. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lehet hanem tuti
2010. febr. 22. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Megakarod tudni, hogy terhes vagy-e? Küldd a TERHES szót a 1784-re!
2010. febr. 22. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

teszt bazzeg...

teszt...

2010. febr. 22. 20:03
 4/7 bumbi02 ***** válasza:
hivd te is bélának..
2010. febr. 22. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha rendesen szeded a tabit + gumival is védekeztek hozzá...1 hónap után védenek a tabik általában (nem tudom, hogy ez a tiédre is igaz-e).

Elég terhesség gyanúsak a tüneteid, de egy teszt sokat segítene:)

2010. febr. 22. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne ess pánikba, lehet, hogy csak azért produkálod a tüneteket, mert nagyon tartasz tőle. Vegyél a patikában egy terhességi tesztet, vagy a dm-ben, mert ott is lehet kapni, és nézd meg. És akkor az idegeskedésnek is vége.
2010. febr. 22. 23:58
 7/7 A kérdező kommentje:

aki normális választ írt annak köszönöm szépen

majd meglátjuk mit mutat a teszt...:S

2010. febr. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!