Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon egyedul vagyok, es szanalmas lettem. Hogy valtoztam megint ekkorat? 19/L
Tavaly elotti nyaron 2013, vegig buliztam a nyarat, es elveztem.
Eletem legjobb nyara volt.
De aztan 2014 elejen osszejottem volt baratommal akivel nyaron szetmentunk es azota iszonyatosan gaz lettem.
El nem tudom mondani mennyire egonek tartom ezt az egesz helyzetet.
Szep lassan bezarkoztam. Meghiztam, es rondanak erzem magam.
Nem vagyok boldog.
Nem igazan jarok el sehova, baratnoim nincsenek, csak 1, de mar vele sincs kedvem eljarni sehova.
Kb annyi a napom, hogy haza jovok sulibol, eszek tvzek, tanulok, eszek, tvzek, eszek, eszek, alszok.. Masnap felkelek, es ugyanez var masnap is.
Regen volt onbizalmam, bator voltam, baratkoztam, imadtam vasarolni, szeretten a divatot, uj embereket megismerni stb...
Es pl egy ilyen kerdest sem tettem volna fel egy ilyen oldalra..de mar nem tudom mit kene csinalni...
Mit csinaljak? Nagyon gaz lettem...
Valahogy nincs erom valtozni.
Nagyon rossz ez igy...
Buli, szex, új pasi, új barátok, buli, buli, pasi, buli, buli, pasi, szex, buli
Ezt lányként írom
Ismerkedj!
Pl itt vagyok én, írj rám és beszélgetünk... ;)
Így alakult, nem törődtél az alakoddal,nem tetted oda eléggé magad.
Mondjuk elhiszem hogy nem jó így, nekem sem jó egyedül,addig míg hittem, hogy élhetek szerelmi, párkapcsolatban tettem érte, de amikor kudarcból, kudarcba kerültem, én is csak úgy vagyok, mint te, szürke, unalmas napok, magány, fájdalom, hogy ilyen az életem.
Hat jo.. csak en nem voltam ilyen mindig.
Nem is akarol ilyen maradni
Csak nekem most erom fogyott el az onsajnalgatasba, meg minden masba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!