Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül? (többi lent)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a GTA:San Andreas 1.08-as verzióját a netről (az apk-t meg az obb-t tartalmazó rar fájlt is). Utána úgy csináltam,ahogy írták (telepítettem az apk-t,majd utána bemásoltam az obb mappába a 'com.rockstargames.gtasa' mappát),de így se sikerült. Még annyit,hogy az "Alapértelmezett-íráslemez" az SD-kártya,akkor az SD-kártyás obb-re kell rakni,vagy a Belső memória obb-jébe?#Rossz_kategória
2015. máj. 1. 19:04
1/8 anonim válasza:
Azt tudod hogy ez a kerdes nem ebbe a temaba tartozik?
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom,de itt többen vannak :D ki is írtam a kulcsszavakhoz
2015. máj. 1. 19:06
3/8 anonim válasza:
Fogalmunk sincs.
Mi vén öreg kutyák vagyunk akik csak a szexhez értenek... vagy még ahhoz se. :D
4/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Nem GTA-zom, lány vagyok, jó van néhány lány aki GTA-zik de én nem. Az ugye az a játék amikor elmegy a csávó a fodrászhoz és nagyobb haja lesz mint volt? :D És ilyen lövöldözős ugye?
6/8 A kérdező kommentje:
Lövöldözősnek lövöldözős,dehogy fodrászhoz megy-e azt Ich weiß nicht :D
2015. máj. 1. 19:12
7/8 A kérdező kommentje:
3-as,én is vén kujon vagyok többnyire :D
Utolsó,igen láttam már ellentétben veled
2015. máj. 1. 19:13
8/8 aladar12 válasza:
szerintem túlságosan erőszakosan akartad betenni és mint írtad nem szereti az anált. ott fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!