Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a tanárnőm mit tegyek?
15 éves vagyok és szeretem a nálam 27 évvel idősebb tanárnőm.
Nem tudom mit tegyek, nagyon kedves, nem tudom elfelejteni. Napi 2 órát sírok és nem túl sokat alszok, ez a tanulmányi eredményeimen is látszik, ezért szüleimmel se vagyok túl jóban. Férje van.
Ne mondjátok azt, hogy: "felejtsd el", korábban írtam, hogy nem megy. Előre is köszönöm a válaszokat!
https://www.youtube.com/watch?v=Mo0bYDUsTis
Hát pedig erre nem lehet mást mondani, semmint hogy "felejtsd el". Mást NEM TEHETSZ. Erőlttned sem érdemes, mert csak rosszul jöhetsz ki belőle. (A férje összeprésel mint Kupa Mihály az adót, mindenki rajtad fog röhögni, kirúgnak a suliból etc, anyád szívinfraktust kap)
Köszi a bíztatást :/
Mielőtt félreértés lenne, nem azért szeretem, hogy lefekudjek vele.
(Ezt nem irtam a kérdéshez, bocs)
Persze nem mondom, hogy nem szép, de nem azért szerettem meg, ami kívülről látszik, hanem a "lelke" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!