Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40km nagy táv 2 ember közt?
Figyelt kérdés
Találkozgatok valakivel. Szerintem 40km nem sok de szerinte elég messze lakok. Én így is kocsival 40 perc alatt odaérek.
Nem járunk de nagyon jól megvagyunk egyébként.
2015. máj. 1. 18:39
2/9 anonim válasza:
Van pénz benzinre.
Bejött az élet. :P
4/9 anonim válasza:
Akivel én szoktam, az 60 kmre lakik..szóval az a 40 nem sok ;)
5/9 A kérdező kommentje:
Nem találkozunk minden nap, azt nem bírná a pénztárcám. Amúgy 2000ft oda-vissza benzinbe, nem egy nagy összeg ahhoz képest hogy busszal is ugyan ennyi lenne.
2015. máj. 1. 18:50
6/9 anonim válasza:
Hát nem értem, nem neki kell utazgatnia, meg a 40 km szerintem nem vészes. Ha valaki velem ilyet közölne, akkor azt mondanám meg neki, hogy ha le akar rázni, akkor azt közölje egyértelműen, mert nekem úgy tűnne, hogy ő a távolság miatt nem akarja ezt az egészet. Én kicsit úgy érzem, hogy a partnered nem igazán lelkes, szerintem beszéljétek meg, hogy ha a távolsággal van baja, akkor mégis mi legyen kettőtökkel. Ha már most gondja van ezzel, akkor később mi lesz? Azért meg végképp nem érdemes pénzt és időt pazarolnod, hogy majd később benyögje, hogy bocs, de a távolság miatt nem megy (egyébként is aki, akarja, az megoldja az ilyen helyzeteket, sokkal nagyobb távolságokat is le lehet gyűrni). Szóval én a helyedben elbeszélgetnék az illetővel, hogy mi a konkrét gondja, és hogy hogyan tovább.
7/9 anonim válasza:
400 se sok, ha jól érzitek együtt magatokat. 40 az semmiség.
8/9 anonim válasza:
busszal nem annyi még 50 km sincs oda visssza 2000 ftba
amúgy semmi az 40 km vlki napi szinten utazik annyit munka miatt
9/9 A kérdező kommentje:
nincs vele különösebben baja csak mondta hogy jobb lenne ha közelebb laknánk egymáshoz.
Volt olyan barátnőm aki messzebb lakott és neki is volt olyan barátja aki az ország másik felében volt.
2015. máj. 2. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!