Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiúba vagyok szerelmes. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom leírni ide az egész sztorit, csak összefoglalom. Lassan 7 éve ismerem mindkét fiút, akkor legjobb barátok voltak. Nekem rögtön mindketten megtetszettek, külsőre és személyiségileg is borzasztóan különböznek. Mivel ők is hasonló képpen álltak hozzám, ezért úgymond választanom kellett. Az egyikkel összejöttem és 1 évig voltunk együtt, viszont a másik sem adta fel és bevallom, alatta vele is találkozgattam (de nem történt semmilyen testi dolog). Majd szakítottam az elsővel, és így a másikkal közelebb kerültünk egymáshoz, de végül a körülmények miatt nem lett semmi. Eltelt egy év, sírtam hónapokig, mindketten hiányoztak. Ha összefutottam velük az utcán mindig hevesen vert a szivem, nagyon nehezen tudtam beszélni és szivem szerint mindkettejük karjába beleugrottam volna. Most, 2.5 éve újra az elsővel vagyok együtt, vele jobban el tudom képzelni magam egy kapcsolatban, azonban a másik sem mondott le rólam, folyamatosan beszélünk, és ha csak rám néz vagy megérinti a karomat végig fut rajtam a libabőr. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, végre újra barátok és nem akarom ezt tönkretenni. Szerintetek mit tegyek?2015. máj. 1. 09:35
11/16 anonim válasza:
Térjünk vissza erre a kérdésre 18-19 éves korodban. Akkor írd majd meg, hogy kinőtted-e vagy sem. Mindannyian átestünk ilyen "szerelmeken" és mindannyian nevetünk már csak akkori magunkon.
12/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Mindig meglepődöm azon, hogy emberek idejönnek tanácsot adni, de közben csak oltogatnak meg lenéznek mindenkit.
2015. máj. 4. 21:29
13/16 anonim válasza:
Javaslok egy 1994-es évjáratú húszforintost.
14/16 anonim válasza:
Válaszd azt amelyikbe később lettél szerelmes... ha igazán szeretted volna az elsőt nem szerettél volna bele a másodikba.
15/16 SZücsöm válasza:
Igen lehet az ember több különböző emberbe szerelmes de nem egyszerre ha egyszerre érzel ilyet több személy iránt az már csak tetszés szint még ha nagyon is tetszenek.
16/16 SZücsöm válasza:
De am a 14 es jól írta kivéve ha a másik nyert a lottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!